Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2018 19:30

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřebeč vyhrála ve skvělém utkání v Poříčí


12

Poříčí - V úterý byla na programu dohrávka víkendového desátého kola Ondrášovka KP mezi Poříčím a Hřebčí. V zápase nahoru - dolů se musel divákům fotbal líbit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek Stříbrský zajistil hostům poločasové vedení

Od samého začátku se hrálo ve vysokém tempu. Aktivněji do zápasu vstoupili domácí, ale z dobrých náznaků se nepodařilo vstřelit úvodní gól. Od 10. minuty byla lepším týmem pro změnu Hřebeč, ale Poříčí hrozilo po brejkových situacích. Ve 32. minutě podnikli hosté rychlý kontr, po kterém byl na konci celé akce po Klavíkově přihrávce M. Stříbrský - 0:1.

Výhru hostů zařídil Klavík

Poříčí začalo aktivně, od úvodního hvizdu druhé půle si vytvořili domácí obrovský tlak. Z něho pramenilo v 53. minutě vyrovnání Trpišovského 1:1. Hřebeč měla ale Adama Klavíka, který svému týmu vrátil v 57. minutě vedení - 1:2. Domácí mužstvo pak mělo neuvěřitelný počet standardních situací, ale hostům se dařilo bránit. V 80. minutě podnikli hostující hráči brejk do otevřené obrany a Klavík dal svůj druhý gól v utkání - 1:3.

 

Snížení přišlo záhy a nemohlo to být jinak, než po přímém kopu. Na jehož konci byl Vacek 2:3. Domácí se hnali za vyrovnání, jejich tlak byl obrovský, ale při Hřebči stálo štěstí. Z jedné akce nastřelilo Poříčí hned dvě břevna, nejprve Verner a z dorážky i Trpišovský. Hřebeč už poté poslední minuty ustála a slavila zisk tří bodů.



Ohlasy k zápasu



SK Hřebeč
Martin Servus, hrající trenér: "Od začátku se hrálo ve vysokém tempu. Hra měla patřičnou úroveň. A pokud jsem říkal u některých zápasů, že byla úroveň spíše na B. Třídu, tak tohle mělo parametry na divizi. Opravdu parádní zápas. Domácí měli rychlý přechod do útoku. Byl to spíše remízový zápas, ale dali jsme o gól více a jsme rádi za cennou výhru."



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - Z. Hašek [-] (80. D. Verner [-] ) , V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] , P. Pohorský [-] , J. Jírů [-] , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , J. Žák [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - J. Faktor [-] (92. Z. Kolbaba [-] ) , O. Stříbrský [-] , J. Dobiaš [-] (76. M. Veliký [-] ) , M. Servus [-] (88. J. Dvořák [-] ) , A. Klavík [-] , J. Janík [-] , R. Macháč [-] , M. Čmejla [-] , J. Pinkas [-] , M. Stříbrský [-]

ŽK: 40. V. Peroutka , 44. J. Žák - 38. M. Čmejla , 44. J. Dobiaš , 49. R. Macháč , 65. M. Servus , 91. J. Zajíček , 92. J. Pinkas .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Doubrava Jakub - GLOGAR Lukáš, BURIAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 13:14
Petr Huttr

Expert: Lukáš Beneš
Tip experta: remíza

Vyrovnaní soupeři, tipuji remízu. Bonusový bod si připíší domácí.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:14
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích