Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota těsně porazila Poříčí


Branky


13

Lhota - Poříčí v improvizované sestavě potvrdilo, že na Lhotu neumí, byť v samotném utkání nebyli hosté daleko od nějakého bodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Verner snížil vedení domácí vedení pouze na gól

Poříčí ve Lhotě nezachtilo začátek utkání, Ibe ale ještě svou šanci neproměnil. V 17. minutě už ale Hájek po pěkné kombinaci nedal Tlamichovi šanci - 1:0. Ve 33. minutě bylo v domácím táboře ještě veseleji, když po parádní střele Houžvičky skončil míč až v sítí - 2:0.

 

Tlak Lhoty ale o čtyři minuty později přibrzdil Verner, když dorážel hlavičku Trpišovského - 2:1. Poříčí bylo v tu chvíli lepším týmem, Lhotu tak uklidnil hvizd signalizující poločas.

Kwame rozhodl o výhře domácích

Lhota si v 52. minutě vzala dvoubrankové vedení zpět, když na konci akce byl Kwame - 3:1. Poté převzali otěže hry hosté. Hašek však z metru napálil míč jen do Vošmíka. V další šanci orazítkoval střílející Jíša tyč. Snížení přišlo, ale až v 84. minutě. Po přistrčení trefil míč k tyči Trpišovský - 3:2. I přes veškerou snahu hostí už Lhota zápas dovedla do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu



SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Na Lhotu vážně neumíme. Navíc jsme zase měli hodně absencí a na kluky to hlavně v úvodu asi dolehlo. Nakopl nás gól, bohužel jsme po přestávce inkasovali potřetí. Přeskupili jsme krajní hráče, rozbrejkovali hru a najednou měli řadu šancí. Hrozná škoda, že jsme to docpali do brány jen jednou."



Sestavy


SK Lhota
P. Vošmík [-] - T. Chlapec [-] (72. O. Popok [-] ) , E. Adjei [-] , M. Mbah [-] , M. Kudela [-] , S. Ibe [-] (90. J. Šíma [-] ) , M. Houžvička [-] , J. Kabyl [-] , J. Hájek [-] , R. Neumann [-] , M. Šalamoun [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , D. Verner [-] , M. Jíša [-] , P. Pohorský [-] (89. K. Vacek [-] ) , J. Jírů [-] , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , J. Žák [-] , J. Pohorský [-]

ŽK: 12. E. Adjei - 12. J. Jírů , 15. Z. Hašek , 57. M. Jíša .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Prosr Tomáš - ZOUFALÝ David, PUDIL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Filip Stárek
Tip experta: výhra domácích

Lhota má silný mančaft, Poříčí bude těžký soupeř, ale Lhota ale vyhraje.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích