Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice uhájili domácí hřiště proti Dvorci


Branky


0

Na stadion Radkovic dorazil v rámci 16. kola TJ Slavoj Dvorec. Domácí byli v první půli mnohem aktivnější a po zásluze si během ní vypracovali tříbrankový náskok. Ve druhém poločase přidali ještě jednu úspěšnou trefu a na konečném výsledku nezměnily nic ani dva zářezy v podobě gólů ze strany Dvorce, které přišly v závěru utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek Sparta Radkovice přivítal na svém hřišti Slavoj Dvorec. V zápase na podzim dokázal Dvorec zvítězit jednoznačně 4:0  a očekávání tak mohla být vysoká.

 

Utkání začali mnohem aktivněji domácí. Svého soupeře zatlačili a díky lepší kombinaci se drželi většinu času na míči. První větší šance přišla až ve 35. minutě, kdy se dostal záložník domácích Michal Brada osamocen ke střele, která propadla za záda brankáře hostí. Poté jako by se s góly roztrhl pytel. Domácí František Březina Zdeněk Bultas dokázali ještě do konce prvního poločasu přidat své branky a Radkovicím tak první půle vyšla na výbornou.

 

Ve druhém poločase se konečně probudil také Dvorec a začal hrát otevřenější fotbal. Ačkoliv si vypracoval pár šancí, nedokázal je využít. Za to domácím perfektně vyšel jeden z rychlých protiútoků a Martin Hohlberger tak zatloukl ten pomyslný poslední hřebík do rakvičky hostů. Kupodivu ani tento gól Dvorec nepoložil a ze závěrečné snahy dokázali vytěžit dva góly a alespoň malou náplast na nepovedený zápas nalepila dvojice Martin Šlouf Pavel Brožovský.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Václav Heřman: V první půli jsme soupeře nepustili téměř 30 minut k míči. Využili jsme pak jejich chyby a dostali se do klidného vedení. Závěr zápasu jsme dohrávali v poměrném klidu a výsledek si pohlídali.

TJ Slavoj Dvorec
Pavel Brožovský: Proti Radkovicím jsme očekávali složitý zápas, tak jako na podzim. Terén vůbec nebyl ideální a soupeř nás na začátku hodně tlačil. Po hrozivém poločasu jsme šli do toho druhého s tím, že není co ztratit. Otevřeli jsme hru a začali soupeře trochu více trápit. Povedlo se nám ale nakonec jen snížit dvěma góly. Musím pochválit Jindru Kříže, který nás ve druhém poločase podržel a chytal opravdu skvěle.



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - M. Oulík [-] , M. Březina [-] , J. Bešta [-] , M. Velich [-] - F. Březina [-] , M. Hohlberger [-] , M. Brada [-] , P. Vlček [-] (70. J. Janeček [-] ) - Z. Bultas [-] , M. Brada [-]

TJ Slavoj Dvorec
J. Kříž [-] - J. Končel [-] , L. Trhlík [-] , J. Panc [-] , Z. Tomaščík [-] - A. Vavřička [-] , M. Šlouf [-] , P. Brožovský [-] , M. Greguš [-] , J. Terč [-] - M. Dušek [-]

ŽK: J. Panc , M. Dušek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.