2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit ze Žinkov odjíždí z Kasejovic s nepořízenou


Branky


0

 Domácí Kasejovice dokázali na domácí půdě přehrát TJ Sokol Žinkovy poměrem 2:1. Již v první půli se prosadil domácí Flandera a dostal tak svůj tým do vedení. To jim vydrželo až do 48. minuty, kdy se za hosty prosadil střídající Niemkiewicz a zajistil tak vyrovnání. Rozhodující branku vsítil v 75. minutě domácí útočník Škryta a díky tomu tak Kasejovice ubránily domácí hříště před nájezdníky ze Žinkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Zatím skvěle hrající Žinkovy, jejichž obrana je statisticky nejpevnější v celé lize, se v rámci 16. kola vydali na horkou půdu Kasejovic. Domácí však potvrdili, že na vlastním hřišti se jim daří a nepovolili hostům takřka nic.

 

Utkání začalo zlehka a první půlhodinu se vlastně nic moc nedělo. Radost mezi domácím publikem probudil až ve 32. minutě útočník Karel Flandera, který poslal svůj tým do vedení 1:0. Tento stav trval i po 45 odehraných minutách a do šaten tak šli ve větší pohodě domácí Kasejovice.

 

Hostující trenér prokázal perfektní čich na střídání. Nově příchozí hráč Karel Niemkiewicz totiž za pouhé 3 minuty po začátku druhého poločasu srovnal skóre na 1:1. Poslední slovo měli ale nakonec přeci jen domácí. Hrdinou druhého poločasu se v 75. minutě stal forvard domácích Martin Škyrta, který opět vrátil vedení na stranu Kasejovic. Žinkovy již na tuto branku nedokázali odpovědět a podlehli tak domácím 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kasejovice
pí. Chárová: Měli jsme více gólových šancí než soupeř, ale vzhledem k nepříznivému terénu a nepřesvědčivé finální fázi z naší strany se nám nepodařilo vsítit více branek.

TJ Sokol Žinkovy
Ing. Josef Šrámek: Nepěkný fotbal, špatná hra z obou stran, málo šancí. Domácí měli víc štěstí a to rozhodlo.



Sestavy


TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] , D. Fiala [-] , M. Fiala [-] , J. Mašek [-] - V. Drnek [-] , T. Klíma [-] , Z. Rezek [-] , J. Voříšek [-] - M. Škyrta [-] , K. Flandera [-]

TJ Sokol Žinkovy
V. Němec [-] - J. Doričák [-] , T. Hora [-] , J. Tykvart [-] , J. Vokurka [-] - M. Šneberk [-] , M. Tříska [-] , F. Švejda [-] , T. Oulík [-] - Z. Beníšek [-] , Z. Pavlíček [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.