1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany B ukořistily body na hřišti Předenic


Branky


0

Hostující Chlumčany B vstoupily do zápasu gólem z penalty již v 5. minutě. Po zbytek poločasu jsme byli svědky poměrně vyrovnané partie. Do druhého polčasu vstoupili lépe hosté a dostali se do vedení 2:0. V závěru Předenice svého soupeře zatlačily, ale ve finále pouze kosmeticky upravily na konečných 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj dvou týmů ze středu tabulky, i tak by se dal charakterizovat sobotní zápas na hřišti Předenic. Domácí tým hostil Chlumčany B a ačkoliv byl mírným favoritem, bylo dopředu jasné, že Chlumčany cítí možnost vytěžit body a rozhodně se o ně poperou. 

 

První rána pro domácí přišla krátce po začátku utkání. Již v 5. minutě nařídil sudí penaltu pro Chlumčany B za nastřelenou ruku. Exekuce se ujal zkušený střelec František Lösch a neomylně ji proměnil. Připsal si tak svůj již 6. gól v dosavadní sezóně. Po zbytek poločasu si oba týmy vypracovali pár šancí, žádná z nich ale nepřinesla změnu stavu.

 

Domácí tým se z prvního poločasu nepoučil a tak mohli opět zaúřadovat hosté. Poměrně nevýrazná akce začala přihrávkou z vlastní poloviny, která našla záložníka Lukáše Tomáška. Ten se tak dostal do skvělé střelecké příležitosti. Ukázal však svou nesobeckost a předložil "bonbónek" spoluhráči Dominiku Štollemu, který už měl lehkou práci. Předenice jako by až tento druhý gól nabudil a namotivoval do opravdového útočného snažení. Chlumčany B se rozhodli postavit obranný val a hrát na brejky. Nakonec se ale museli strachovat o výsledek, protože za domácí Předenice se dokázal střelou ze střední vzdálenosti prosadit Marcel Myška. Závěrečný tlak a enormní snaha o vyrovnání domácím však nevyšla a Chlumčany B si tak vezou cenné vítězství ze hřiště Předenic.



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Brumlík: Dnes vše stálo proti nám. Měli jsme ze hry víc než soupeř a přesto jsme padli. Chlumčany nám vlastně ze dvou střel daly dva góly a ačkoliv jsme měli tlak, nepovedlo se nám proměnit šance ve druhém poločase.

TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch: Hřiště bylo poměrně měkké a celkově byl zápas velký boj. Povedlo se nám využít naše šance a v závěru jsme dokázali ubránit a ukopat konečný výsledek 2:1.



Sestavy


TJ Předenice
M. Šatra [-] - R. Jirák [-] , K. Mašek [-] , D. Kasl [-] , D. Procházka [-] - V. Frank [-] , J. Mašek [-] , P. Kvídera [-] , M. Myška [-] - J. Majer [-] , J. Mašek [-]

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , J. Kastner [-] - M. Jeslínek [-] , L. Tomášek [-] , D. Levora [-] , D. Štolle [-] , T. Benedikt [-] - F. Lösch [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.