4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov doma sestřelil Letiny


Branky


0

Domácí Chotěšov A si se soupeřem z Letin dokázal poradit s přehledem. Vše začal již v 17. minutě Molek a posléze zvýšil z penalty ve 32. minutě Vacek na 2:0. Do druhého poločasu opět vstoupil lépe Chotěšov, jmenovitě Kubík, který ve 48. minutě zvýšil na 3:0. Na konečných 4:0 pečetil přesnou střelou Jindřich.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotěšov A potvrdil, že je na domácím hřišti jeden z nejlepších celků v lize. Stejně tak se dá i lehce s nadsázkou říci, že Letiny potvrdily pověst jednoho z nejslabších klubů na hřištích soupeřů. Papírové předpoklady byli před tímto utkáním jasné a během něj se dokonale potvrdily.

 

Domácí vstoupili do utkání aktivně a již ve 2. minutě nastřelil Štökl břevno hostující branky. Jejich převaha se gólově projevila poprvé v 17. minutě, kdy po střele Štökla dorážel do prázdné branky Eduard Molek. Hra klidně pokračovala až do 32. minuty, kdy přišel faul ve vápně na útočníka domácích Štökla a rozhodčí nařídil penaltu. Té se ujal Tomáš Vacek a nechytatelnou střelou k pravé tyči zvýšil na 2:0 pro svůj tým.

 

Také vstup do druhého poločasu vyšel domácím na výbornou. Hned ve 48. minutě se prosadil David Kubík a zvýšil tak vedení Chotěšova na 3:0. Během druhého poločasu si konečně i hosté dokázali vypracovat pár větších šancí, ani jedna z nich ale neskončila brankou. Tečku s velkým T udělal za utkáním v 78. minutě domácí Josef Jindřich, který se po krásné individuální akci prosadil přesnou střelou do pravé šibenice.



Sestavy


TJ Chotěšov
M. Rada [-] - J. Ondruš [-] , P. Eret [-] , M. Wizovský [-] , J. Jindřich [-] - P. Hasenöhrl [-] , L. Terber [-] , E. Molek [-] , D. Kubík [-] , T. Vacek [-] - A. Štökl [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.