Šťastná výhra Větřkovic


Branky


12

Větřkovice porazily Slavkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od počátku utkání měli více ze hry hosté,do šancí se dostávali z centrů nebo střelami z odražených balonů,ale nezacílili přesně nebo je vychytal brankář Kukol. Větkovice zahrozili jen přímákem  Jana Hluchého,který prosvištěl jen těsně nad břevnem, jinak se do tempa zápasu nemohli dostat. A tak v 15.minutě přišla první branka Slavkova,když kolmici za obranu zužitkoval A.Najser .V zápětí  hostující hráči zahodili další možnosti,jedna z nich skončila na tyči. Naštestí se v pravý čas se probudil kanonýr Harazin,který vypíchl nahrávku obránce a nekompromisně uklidil balon do sítě-1:1. Poté předvedli domácí pěknou akci na kraji po ose Bria-Kopl ,ten našel  A.Harazina,který si opět věděl rady-2:1. V 28.minutě už ale bylo vyrovnáno,když po centru zprava se podruhé trefil Najser. Ke konci poločasu se po zásluze podařilo Slavkovu vsítit branku na 2:3 ,kdy opět zcela volný Najser završil hattrick.

 

 

V druhé půli se postupně aktivita Slavkova začala vytrácet,i když se do několika příležitostí dostali.  Po hattricku toužil rovněž Adam Harazin a povedl se mu zkompletovat v 57.minutě ,když obelstil bránící hráče ,a i když mohl nahrát zcela volnému P.Koplovi,tak vzal zakončení na sebe a opět nedal golmanovi  hostí šanci- 3:3. V dalším průběhu byl obraz hry neurovnaný a čekalo se ,kdo vsítí další branku. To se povedlo domácím v 75.minutě,když využil zmatku v šestnáctce stoper P.Černoch a bodlem zařídil, jak se později ukázalo, vítězný gol utkání. Slavkovští viditelně znervozněli  a už nedokázali srovnat,zejména díky zlepšené obraně domácích.Chvíli před koncem se ještě strhla mela po faulu,ze které vyšel s červenou kartou po druhé žluté A.Harazin.Několikaminutového oslabení již ale nedokázali slavkovští využít a i když to po první půli vypadalo,že si odvezou 3 body ,tak nakonec trochu smolně všechny ztratili a domácí slavili štastnou výhru a celkově velmi vydařený podzim ,po kterém přezimují na 5.místě tabulky.

 

Autor: David Řehulka



Počet diváků: 45. Rozhodčí: PRASEK Beno - VAVROŠ Aleš (N), RYCHTÁŘ Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 11. 2018 12:48
Hodnocení zápasu
7. 11. 2018 07:27
Hrací polocha 9? Zázemí 9? Kde? :-D Sprcha v nedohlednu, kabiny jak z 50 let, vevnitř větší zima než venku. A hřišti se ani nebavím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 15:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 17:31

Tip: výhra hostů