A. Like 44.
1:2p.
(1:0)
47. V. Mour
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý čtvrteční předehrávku posledního kola rozhodovaly až pokutové kopy


Branky


44. A. Like - 47. V. Mour
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zatímco v prvním čtvrtečním zápase se rozhodovalo o titul, v tom druhém se hrálo o pozici na opačném vrcholu tabulky. Domácí Rokycany byly stále ohroženy možným sestupem a potřebovaly tak získat alespoň bod. Hostujícímu celku Holýšova, který měl již svou 4. příčku zajištěnou, ovšem o nic nešlo, a tak mohl bez jakéhokoliv svazující stresu pohodlně zakončit sezónu.

Gól do šatny

Již v prvním poločase se obraz hry přibližoval tomu, co jsme mohli vyčístl již z pohledu na tabulku soutěže. Hostující celek měl od začátku navrch, ovšem jeho šance většinou končily na jistém gólmanu domácích Rokycan, Martinu Wohlmuthovi, à propos muži zápasu. Protřelé klišé "nedáš, dostaneš", které platí ve vesnickém, mnohdy méně takticky svázaném, fotbale dvojnásobně, vzalo břímě odpovědnosti na svá bedra a z prvního gólu zápasu se mohli radovat domácí borci, které do vedení dostal Like, který tak gólem ve 44. minutě poslal soupeře do šatny za příznivějšího stavu pro domácí.

Zasloužené vyrovnání

Hra po hvizdu hlavního rozhodčího utkání, kterým byl pro tento zápas vybrán pan Homr , který odstartoval druhé dějiství zápasu, se víceméně podobala hře z dějiství prvního. Rokycany se snažily vyrovnat hru, Holýšov zase skóre. Do druhého poločasu tak za hosty již nenastoupil Kraus, kterého pro zbývajících 45 minut nahradil Šobr. Tento krok se hostujícímu kouči náramně zúročil již po 2 minutách, kdy se s míčem u soupeřovi brány nejlépe zorientoval Mour a poslal tak míč za záda bezmocného Wohlmutha, 1:1. 

Pokutové kopy vyzněly lépe pro hosty

Zbytek zápasu by se dal nazvat festivalem spálených šancí, a tak se o bod navíc popraly oba dva týmy v pokutových kopech, kde byl šťastnějším týmem celek Holýšova, který tak mohl slavit výhru 1:2. I přes prohru na penalty ovšem s jistou mírou můžou slavit i domácí svěřenci, kteří tak mohou letní okurkovou sezónu přežít s vědomím pokračování v krajském přeboru. 



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Pavel Hudeček, trenér domácích: "Výkon byl hrozný, v utkání, kde se hraje o záchranu si myslím, že by hráči měli prokázat větší touhu po vítězství, než jsme to viděli dnes. Dnes jsme si vyhrát nezasloužili. Samozřejmě, tým je mladý, nezkušený, je to to samý dokola, ty chyby tam samozřejmě pramení, ale na druhou stranu si myslím, že dneska jsme do toho utkání nedali žádnou vůli a větší touhu to utkání zvládnout, takže jsme zaslouženě nevyhráli."

FK Holýšov
Karel Míčka, trenér hostů: "Byl to zápas, ve kterém pro nás o nic nešlo, myslím si, že jsme mohli dát víc gólů, měli jsme příležitosti, které jsme neproměnili. Myslím si, že kdybychom vyhráli, tak bychom vyhráli zaslouženě."



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - Š. Špic [-] , J. Kořínek [-] , J. Klír [-] , J. Procházka [-] - T. Kroc [-] (57. J. Sefzig [-] ) , M. Černý [-] (83. P. Pfeifer [-] ) , M. Trnka [-] - A. Like [-] (73. J. Kořínek [-] ) , M. Dobiáš [-] , R. Kropáček [-]

FK Holýšov
K. Míčka [-] - R. Šimka [-] , P. Majlát [-] , M. Lukáš [-] , T. Levička [-] - V. Mour [-] , V. Kaas [-] (80. L. Chvojka [-] ) , K. Staněk [-] , J. Schamberger [-] - J. Valachovič [-] , R. Kraus [-] (46. M. Šobr [-] )

ŽK: 55. K. Staněk .
Hráči zápasu: M. Wohlmuth - V. Mour .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.