Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice se ze sestupových příček nedostaly, Přeštice jasně vyhrály


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horažďovičtí hráči měli před příjezdem do Přeštic nůž na krku. Pokud by nevyhráli, s velkou pravděpodobností by jejich poslední zápas letošní sezóny byl minimálně na další sezónu i posledním zápasem v Krajském přeboru. První problémy ale bohužel začaly ihned při skládání sestavy, kdy při problémech v brankovišti musel mezi tři tyče zaskočit Sova, povoláním hráč pole. 

 

To, že se záhranou Horažďovického působení to nebude až tak žhavé, bylo jasné již po prvním poločase, po kterém se hráči rozešli do kabin za stavu 4:0 pro domácí Přeštice, kteří si utkání při teplém pozdním odpoledni užívali. Postupně dostali kulatý nesmysl do brány Bešta, Vacík, Ornet a podruhé v zápase domácí Bešta. 

 

V druhém poločasu pokračovali domácí v aktivním fotbalu, který byl korunovan "bůrem" z kopačky Barance. Za hostující již jen kosmeticky upravil v 78. minutě Zdichynec. 

 

 

Hráči zápasu

Vedoucí klubu z Přeštic, pan Bočan, vybral hráčem utkání středopolaře Blahoudka, který jako správný špílmachr řídil výhru domácích.

Trenér týmu Horažďovic ocenil a poděkoval všem svým svěřencům redakce tedy zvolila nejlepším hráčem týmu novou akvizici v bráně, tj. Sovu, který odvážně zaujal pozici za hostující obranou.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Pavel Bočan - vedoucí týmu domácích: "Vyhráli jsme, myslím, zaslouženě. Dnes to byl spíše přátelský zápas, který se odehrál v poklidném tempu. I přesto jsem rád, že jsme sezónu zakončili vítězně."

FK Horažďovice
Miloš Boř - hlavní trenér hostů: "Výkon, vzhledem k tomu, že jsme jeli do Přeštic s úmyslem udržet kraj, nebyl dobrý. Svou roli sehrály i problémy se sestavou, kdy jsme nastoupili v kombinované sestavě, kdy Sova je hráč z pole - dnes bohužel musel zaskočit dokonce do brány."



Sestavy


FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - V. Lecjaks [-] , F. Šamberger [-] , V. Uzlík [-] , S. Turek [-] - J. Ornet [-] (71. M. Tušek [-] ) , I. Blahoudek [-] , M. Zdeněk [-] , M. Bouc [-] - P. Bešta [-] , M. Vacík [-] (64. Š. Baranec [-] )

FK Horažďovice
J. Sova [-] - F. Šašek [-] , V. Vrzal [-] , M. Šafanda [-] , M. Šedivý [-] - J. Skuhra [-] , J. Janouškovec [-] , F. Melka [-] , J. Kott [-] - L. Zdichynec [-] , J. Nauš [-]

ŽK: 77. I. Blahoudek - 22. M. Šedivý .
Hráči zápasu: I. Blahoudek - J. Sova .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.