3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2015 18:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O titulu je rozhodnuto, Dynamo doma nezaváhalo


Branky


46. M. Vohrna , 69. L. Zoubek , 77. V. Lisý - 4. L. Bláha
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání, ve kterém se mohlo rozhodnout, a také se rozhodlo, o titulu, je za námi. Jak vypadal nejsledovanější zápas posledního kola?

Nervozita domácích

Domácí borci rozhodně nechtěli ponechat nic náhodě a byli před utkáním odhodlaní vzít rozhodnutí o titulu do svých rukou. Kdyby totiž v dnešním zápase celku z Domažlic podlehli, museli by si okusovat nehty při čekání na výsledek nedělního klání mezi Vejprnicemi a Kolovečí. 

 

Početný ochoz domácích příznivců, které přilákala na fotbal vidina oslav titulu, ale domácí příznivce spíše svazoval, než by jim dodal potřebnou lehkost. Přihlížející tak v prvním poločase mohli vidět jen bídnou hru domácích svěřenců, jejichž nervózní poločas odstartoval již brzký gól z kuchyně Domažlic, který ve 4. minutě vsítil Bláha

Jako nebe a dudy

Jak v prvním poločase dominovalo dravé družstvo rezervního družstva Domažlic, tak, s možná ještě větším rozměrem, dominovali domácí Dynamáci v poločase druhém. Do druhého poločasu již nenastoupil Šebek, jehož místo zaujal Peterka a hon za titulem tak nabral na obrátkách. Již v první minutě druhého poločasu nachytal hostující obranu v nedbalkách Vohrna, prosmýkl se podél přihlížejících obránců a svůj brejk chladnokrevně zakončil vyrovnávacím gólem. Tlak domácích se začal zvyšovat a společně s ním narůstal i počet šancí týmu, který byl v tu chvíli gól od titulu. Jednu takovou šanci zablokoval reflexivním zákrokem gólman Straka, následnému rohu již ovšem oponovat nedokázal a míč ze sítě tedy lovil podruhé, tentokrát z hlavy Zoubka. 

V 70. minutě se přihlížejícím naskytl hrůzný pohled, kdy po nevinně vypadajícím zákroku zůstal na trávníku s podezřením na zapadlý jazyk ležet hostující Tumpach. V tu chvíli spojili síly jak hráči, tak záchranáři obou týmů, a společnými silami oživovali hostujícího borce. Po příjezdu záchranky byl Tumpach odvezen s podezřením na otřes mozku. "V tuto chvíli je na vyšetření v nemocnici, doufám, že to nebude nic vážného. Každopádně se domívám, že zranění nebylo způsobeno pouze bezprostředně předcházejícím zákrok, nýbrž již zákrokem v první půli, kdy došlo k velmi tvrdému zákroku jednoho z domácích obránců na našeho Tumpacha." sdělil po zápase trenér Domažlic, Vojtěch Fořt. 

Zápas se dál dohrával ve velmi solidním tempu, kdy se o atraktivitu zápasu zasloužili hlavně domácí hráči, kteří byli po právu odměněni 3. gólem, kdy Lisý dorazil do branky míč, který po tvrdé střele neudržel v rukavicích domácí gólman a nekrytý útočník Plzně si tak mohl vybrat, kam míč umístí.

V týmu domácích se tak dnes může slavit, jelikož si jejich klub dnešním vítězstvím vybojoval titul a zároveň právo postupu, o kterém budeme víc informovat v následujících dnech.

 



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Jiří Kural, sekretář klubu: "Utkání ovlivnila rychlá branka hostů a my jsme celý první poločas hráli zakřiknutě, s malým herním nasazením. Celkově to bylo hodně nervózní. Na začátku druhé půle jsme vyrovnali a náš tlak a převaha stupňoval a dokázali jsme vstřelit rozhodující dva góly. My tak po nervózním výkonu postupujeme."

TJ Jiskra Domažlice B
Vojtěch Fořt, trenér hostů: "Do Plzně jsme přijeli v hodně kombinované sestavě, kdy 7 hráčů stabilního kádru doplnili dorostenci, za což jim patří dík. Měli jsme výborný začátek zápasu, kdy jsme se rychle dostali do vedení a v průběhu prvního poločasu jsem soupeře do žádných šancí prakticky nepouštěli. Po změně stran jsme bohužel hned chybovali a dovolili soupeři vyrovnat. S gradujícím tlakem domácích poté přišly 2 góly a bylo rozhodnuto."



Sestavy


SK Petřín Plzeň
J. Příhoda [-] - L. Zoubek [-] , M. Hejnal [-] , P. Papáček [-] , M. Vít [-] - J. Šulc [-] (84. M. Meszáros [-] ) , P. Bednář [-] , J. Levý [-] , M. Vohrna [-] (67. P. Škarda [-] ) - V. Lisý [-] , J. Šebek [-] (46. J. Peterka [-] )

TJ Jiskra Domažlice B
M. Straka [-] - T. Korelus [-] , M. Pavlíček [-] , J. Šimůnek [-] (49. J. Vorelus [-] ) , J. Kubr [-] - M. Vísner [-] , L. Waldmann [-] , M. Buršík [-] - L. Bláha [-] , T. Lešek [-] , D. Tumpach [-] (73. M. Hojda [-] )

Hráči zápasu: L. Zoubek - L. Bláha .
Počet diváků: 250.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.