Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec přejel Horšovský Týn rozdílem třídy a unikl baráži z lopaty


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolevec v posledním kole přivítal na domácím hřišti svěřence týmu z Týna, kteří nepřijeli v nejsilnější sestavě, kdy mimojiné v bráně musel čelit útokům soupeře 38letý David Mathauser, který tak zaskočil za absentujícího Nováka.

 

Již první poločas vyzněl jasně pro domácí, kteří se po poločase ujali vedení 4:1. Domácí borci neměli problém překonávat obranu hostů a prakticky každá útočná akce měla za důsledek změnu skóre. Pro oko fanouška domácího celku skvostná podívaná.

 

V nastoleném trendu pokračovali domácí i po poločase. Bezmála 70 divákům se odměňovali za návštěvu a cílem v utkání se postupně stalo nalezení dvouciferného skóre na ukazateli skóre, což se nakonec podařilo a divácké oko ještě teď může se slzou vzpomínat na všech 13 gólů, které mělo možnost zhlédnout - 10:3. 

Hráči utkání

 V utkání jsme mohli evidovat 2 úspěšné hattricky domácích, Pelnáře a Zítka, první jmenovaný okořeněnil svůj příděl bonusem, tj. čtvrtým gólem, a také 1 hattrick hostů, konkrétně Šindeláře, který se tak postaral o všechny góly svého týmu. 

O hráči utkání na straně hostů nebylo třeba diskutovat, na straně domácích už to bylo o trochu těžší, každopádně 4 vsítěné branky jsou přeci jen jistým unikátem, a tak se na straně domácích může titulem Hráč zápasu pyšnit Pelnář.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Marek Votípka - trenér domácích: "Byl to pro nás rozhodující zápas sezóny, hráli jsme o udržení, abychom nemuseli hrát baráž. Kluci byli hodně namotivovaní a hráli útočně. Soupeř přijel bez brankářské jedničky, kde nejspíše chytal hráč z pole, což nám hrálo do karet a proměnili jsme asi všechny šance, proto je výsledek takový, jaký je. Všichni hráči odehráli dobrý zápas bez větších chyb."

FC Dynamo Horšovský Týn
Václav Kopejtko - trenér hostů: "Do Bolevce jsme jeli uvolnění a v uvolňování budeme určitě pokračovat i po zápase na závěrečný. V zápase nám již prakticky o nic nešlo, a tak jsme dali přednost dorostencům, v jistých případech nuceně, kvůli absenci několika hráčů, kteří si jeli zpříjemnit život na Votvírák (hudební festival - pozn. redakce). Za normálních okolností bychom asi byli schopni vyhrát, ale stalo se. K samotnému výkonu asi není co říkat, výsledek mluví za vše."



Sestavy


SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - M. Zítek [-] , J. Klečka [-] , M. Šanoba [-] , D. Humpál [-] - M. Bublík [-] , J. Thomayer ml. [-] , M. Soukup [-] , J. Fryček [-] - M. Pelnář [-] , J. Kučera [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
D. Mathauser [-] - Z. Staroba [-] , M. Blacký [-] , V. Rada [-] , D. Tarhaj [-] (56. V. Šperl [-] ) - T. Adamka [-] (73. Z. Rubáš [-] ) , J. Doležal [-] , L. Kordule [-] , J. Černík [-] , M. Čedík [-] - R. Šindelář [-]

Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.