Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice nasázely na pouť Rozvadovu deset fíků


Branky


0

Slunečné sobotní odpoledne si zpestřili vejprničtí fotbalisté kanonádou, kterou sestřelili z trávníku Rozvadov, který kvůli zraněním a pracovním povinnostem nastoupil ve velmi okleštěné sestavě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto o vítězi zápasu bylo po dvaceti minutách hry, kdy Vejprnice vedly již 3:0. Za Rozvadov se sice pokusil zvrátit nezvrátitelné Slowik, ale to byl jediný světlý moment, který hosté v celém utkání měli. 

Druhá část se v poklidu dohrávala a k vidění byli pěkné akce obou týmů. Mladý tým Rozvadova se rovněž snažil sympaticky útočit, ale za svojí odvahu draze platil inkasovanými brankami. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal: Soupeř přijel v kombinované sestavě, podle čehož odpovídá výsledek zápasu. Rozvadov přesto nehrál dopředu špatně, ale doplatil na to, že neměl kvalitnějšího gólmana. Hráči si s chutí zahráli a zastříleli.




Sestavy


SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] (82. V. Kovařík [-] ) - V. Puhlovský [-] , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , J. Mašek [-] - J. Černý [-] , T. Lhotka [-] , L. Kuhajda [-] , D. Grätsch [-] - T. Kristl [-] (60. F. Heindl [-] ) , L. Paul [-]

TJ Rozvadov
M. Žipaj [-] - V. Mráček [-] , T. Trejbal [-] , T. Hutta [-] , M. Machač [-] , P. Hobza [-] , M. Slowik [-] , M. Bronec [-] , J. Horáček [-] , R. Blatnický [-] , P. Kořínek [-]

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.