V. Nosek 15.
1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 14:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice vydřely proti Zruči dva body


Branky


0

Kvůli opravě zručského hřiště se tento zápas odehrál na hřišti v Chrástu. Favorizovaná Zruč se nakonec musela spokojit pouze s jedním bodem, o záchranu bojující hosté si naopak odvezli dva. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zruč začal dobře a brzy se ujala vedení, když s epo autovém vhazování prosadil Nosek. Horažďovice ale bojovaly a postupem času začínaly mít v některých okamžicích i více ze hry. 

 

Zasloužené srovnání zařídil hostům Alex Vachuška, který se trefil po pěkné střele. Hosté měli ve zbývajícím průběhu zápasu ještě další příležitosti, ale ty již nevyužili. 

 

Na řadu musely tedy přijít pokutové kopy, ve kterých byly šťastnější Horažďovice, které na ně vyhrály 5:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ondřej Král: Chtěli jsme získat tři body, takže nemůžeme být určitě spokojení. Nepředvedli jsme vůbec dobrý výkon, jsme po dekou.

FK Horažďovice
Miloš Boř: Konečně jsme hráli v pohybu a byli jsme i herně lepší než soupeř. S dvěma body jsme spokojení, ale mohli jsme pomýšlet na tři. Přesto každý bod je v naší situaci zlatý.



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - T. Jelínek [-] , M. Polák [-] , R. Haidlmayer [-] (83. T. Valenta [-] ) , D. Král [-] - V. Nosek [-] (83. O. Král [-] ) , A. Král [-] , F. Korelus [-] , J. Lauko [-] , M. Kroužel [-] (61. O. Mašek [-] ) - P. Karpíšek [-]

FK Horažďovice
J. Rybár [-] - T. Greger [-] , V. Vrzal [-] , M. Šafanda [-] , J. Sova [-] - F. Melka [-] (87. L. Zdichynec [-] ) , J. Skuhra [-] , F. Šašek [-] (60. R. Květoň [-] ) , M. Greger [-] - A. Vachuška [-] , J. Nauš [-]

Místo: Chrást. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.