V. Mour 33.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov si poradil s probouzejícími si Černicemi


Branky


33. V. Mour
0

Domácí měli po celé utkání hru pod kontrolou, přesto se nakonec museli strachovat o vítězství až do úplného závěru utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Holýšova byla znatelná hned od úvodních minut. Několik příležitostí domácícho týmu zastavila i branková konstrukce. Kromě toho se přidaly i branky neuznané pro ofsajd. Jediným hráčem, který mířil do černého, byl domácí Mour. Černice navíc během úvodní dvacetiminutovky přišly o dva zraněné hráče, což bylo vzhledem k jejich improvizované sestavě další šok. 

 

Tlak Holýšova pokračoval i ve druhé půle, nadále to ale bylo bez potřebného gólového efektu. Černice vycítily v závěru šanci a domácí tým zatlačili. Se standardními situacimi, ze kterých hrozily, si ale nakonec dokázali domácí poradit. 



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Karel Míčka: Měli jsme velkou převahu, ale bohužel jsme naše šance neproměnili. V závěru jsme se navíc kvůli tomu museli strachovat o výsledek.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Zdeněk Daněk: Naše improvizovaná sestava utrpěla na začátku zápasu další šok, když hned dva hráči museli odstoupit. Domácí hráli dobře a zaslouženě vyhráli. My jsme prakticky v utkání neměli ani jednu šanci.



Sestavy


FK Holýšov
K. Míčka [-] - R. Šimka [-] , P. Trhlík [-] , P. Majlát [-] , M. Lukáš [-] - V. Mour [-] , M. Šobr [-] (90. D. Zavadil [-] ) , K. Staněk [-] , J. Schamberger [-] (85. R. Kraus [-] ) - M. Tyr [-] (82. L. Chvojka [-] ) , V. Kaas [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
J. Švarc [-] - P. Mlnařík [-] , L. Šlajs [-] , P. Stoilov [-] , A. Forman [-] (19. J. Mastný [-] ) - J. Müller [-] (85. J. Kaluba [-] ) , J. Vlk [-] (72. J. Nedvěd [-] ) , R. Nádraský [-] , M. Laibl [-] - M. Seman [-] , J. Nohava [-] (12. M. Chvojka [-] )

Počet diváků: 170.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.