Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě Grätschovy trefy rozhodly o vítězství Vejprnic


Branky


0

Souboj mezi týmy z horní poloviny tabulky hned šest branek. Spokojenější mohou být po duelu domácí, kteří díky vítězství neztratili kontakt s prvními dvěma uprchlíky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vejprnice se po dvou trefách Grätsche v úvodu utkání dostaly do dvou brankového trháku, který s eukázal v konečném součtu jako rozhodující. Hostující Jeniš sice brzy snížil poté, co soupeř hrál chvilku v deseti, ale vejprnický Biedermann vrátil před pauzou zěpt svému týmu pohodlný náskok. 

 

V druhé části domácí tým přišel brzy o vyloučeného Lhotku a dohrával utkání v deseti. Holýšovu se povedlo snížit až deset minut před koncem zásluhou Staňka. Odpověď domácích byla ale blesková. Souhru dvou střídajících hráčů zakončil zdařile Paul



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal: Pohledné utkání z obou stran, hrály týmy ze špičky tabulky. Rychlé dvě branky nás uklidnili, ale nakonec jsme se museli strachovat o výsledek až do závěru. naštěstí se nám povedlo dát do hry správné střídající hráče, kteří rozhodli.

FK Holýšov
Karel Míčka: První půle byla od nás špatná, vůbec jsme se nedostali do hry. Po pauze jsme se zlepšovali, nakoplo nás vyloučení soupeře. Bohužel jsme ale udělali hrubou chybu a inkasovali počtvrté.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - V. Puhlovský [-] , F. Heindl [-] , Š. Havránek [-] , J. Mašek [-] - L. Kuhajda [-] , J. Černý [-] (74. M. Hora [-] ) , Z. Milota [-] , D. Grätsch [-] (52. T. Kristl [-] ) - J. Biedermann [-] (85. L. Paul [-] ) , T. Lhotka [-]

FK Holýšov
K. Míčka [-] - M. Lukáš [-] , P. Majlát [-] , T. Levička [-] , R. Šimka [-] - M. Šobr [-] (63. M. Tyr [-] ) , V. Mour [-] (78. R. Kraus [-] ) , K. Staněk [-] , J. Schamberger [-] (87. L. Chvojka [-] ) - P. Jeniš [-] , J. Valachovič [-]

Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.