Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 15:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná Raková dominovala i na hřišti ve Zbiroze


Branky


0

Vítězný celek soutěže Sokol Raková dominoval i na hřišti TJ Město Zbiroh a přestože se za domácí tým po osmnácté v této sezóně trefil Patrik Smitka, vítězný a postupující celek z Rakové nenechal nikoho na pochybách, že právem postupuje z prvního místa do 1.A třídy, když jeho dvě branky vsítil záložník Jaroslav Břicháček a jednu branku přidal obránce Jan Burda, který už se stal jednou v naší anketě hráčem kola této soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbiroh nemohl postavit svého stálého brankáře, který dostal ve 24. kole červenou kartu ve Volduchách, ale i tak předvedl proti vítěznému celku z Rakové sympatický výkon, přesto se celek z Rakové, jenž postupuje suverénně o třídu výše, dokázal prosadit i ve Zbiroze a odváží si znovu tři body za vítězství v normálním hracím čase.



Ohlasy k zápasu


TJ Město Zbiroh
Ing. Martin Plačko, vedoucí domácího týmu: "Hráli jsme proti nejlepšímu týmu soutěže a náš výkon byl poměrně velmi solidní. Samozřejmě, že nedosahujeme herních kvalit celku, který postupuje o třídu výše."




Sestavy


TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] - M. Jaroš [-] , Z. Dubček [-] , M. Herman [-] , V. Ludvík [-] - J. Bojko [-] , V. Bystřický [-] , M. Švehla [-] , K. Marchal [-] - P. Smitka [-] , J. Rada [-]

TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - D. Kašpar [-] , M. Reitspies [-] , P. Procházka [-] , J. Burda [-] - J. Břicháček [-] , J. Bartoš [-] , M. Běle [-] , J. Procházka [-] - A. Vrba [-] , P. Vohár [-]

Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.