Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť dohnala dvoubrankové manko


Branky


20

Těškovice brzy vedly o dvě branky. Píšť ale ještě do pauzy srovnala. Po přestávce se už skóre neměnilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

V souboji celků z konce tabulky patřil úvod zápasu hostujícím Těškovicím. Už ve 3. minutě vysunul Solnický nabíhajícího Vavrečku, který střelou k tyči nedal brankáři Liškovi šanci – 0:1. Další střela Matějě Krayzela skončila vedle a Juchelka pálil jen do tyče. Po dvaceti minutách přistál tečovaný centr Brože u Jakuba Krayzela, jenž propálil domácího gólmana – 0:2. Píšť snížila ve 28. minutě, když se zmocnil míče Schreiber, který vystřelil přibližně z dvaceti pěti metrů a jeho tvrdá bomba skončila pod břevnem těškovické branky – 1:2. Ve 37. minutě odpískal hlavní sudí faul na Návrata v pokutovém území, po tomto verdiktu se hostující družina na sudího hodně zlobila. Míč si na penaltový puntík postavil Patrik Moric, jehož první pokus ještě vykryl brankář Lazecký, ale na dorážku již byl krátký – 2:2. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhé části se dostala do šance obě mužstva, ale střely končí buď nad brankami nabo v náručí gólmanů. V šanci se poprvé zjevil domácí Zug, ale jeho zakončení chyběla přesnost. Dále se vyznamenal Lazecký při šanci Návrata. Těškovice odpověděly střelou Sroky, jenž vyrazil brankář Liška. Čvtrthodinu před koncem vysunul Vavrečka Vladimíra Šenka, jehož křižná střela jen o kousek minula tyčku domácí klece. Deset minut před koncem zlikvidoval šanci domácímu Palkovičovi brankář Lazecký. Trestný kop Vavrečky na druhé straně zase zpacifikoval brankář Liška. V samotném závěru zápasu vznl v těškovickém pokutovém území závar, po kterém brankář Lazecky vyrazil střelu a následná dorážka skončila mimo tři tyče. Zápas tak skončil nerozhodně, a obě mužstva čeká záchranářské práce na jaře.  



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): Zaspali jsme úvod zápasu a brzo jsme prohrávali o dvě branky. Pak jsme dokázali do poločasu srovnat. Ve druhé půli byli šance na obou stranách. Remízu považuji za spravedlivou.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Našemu mužstvu patřil úvod zápasu a zasloužené vedení 0:2. Jenže od 28.min - od snížení domácích na 1:2, jsme byli „nuceni hrát proti 12-ti hráčům v poli, vč. Hlavního sudího“, takže získaný bod bereme jako úspěch.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - L. Mrva [-] , M. Polomský [-] (79. J. Krop [-] ) , J. Rzidký [-] , J. Jac [-] , P. Moric [-] (65. A. Foitzik [-] ) , K. Palkovič [-] , K. Moric [-] , R. Schreiber [-] (61. M. Pawlenka [-] ) , M. Návrat [-] , O. Zug [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , L. Brož [-] , D. Juchelka [-] (60. . Sochorek [-] ) , M. Krayzel [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , J. Lasák [-] (66. B. Sroka [-] ) , J. Šenk [-] , D. Illík [-] , J. Krayzel [-]

ŽK: 43. R. Schreiber , 82. J. Jac - 40. J. Krayzel .
Hráči zápasu: R. Lazecký , J. Krayzel .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - ŠEBESTÍK Daniel (N), LAZECKÝ Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Píšť se nahecovala jen na nás a jinak jsou rádi že se sejdou.
Věřím, že Těškovice uspěje a odveze si body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: remíza

Těžký oříšek. Píšť se trápí. Těškovice hrají pohledný fotbal. Body se budou dělit..

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 10:02

Tip: výhra hostů