2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice si odvezly bod z Jakartovic


Branky


20

I když byly Vávrovice vždy o krok vpřed, tak se Jakartovicím podařilo vždy vyrovnat a připsat si bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice vždy vyrovnaly

Vávrovice ztratily dva body v Jakartovicích, protože po celý zápas diktovaly tempo hry. Navíc si dokázaly skvěle pokrýt Urbana, který se tentokrát do střelecké listiny nezapsal. Když na světelné tabuli naskočila desátá minuty, tak se ve vápně nejlépe zorientoval Chryczyk a umístěnou střelou k tyči nedal Janechovi šanci – 0:1. Jakartovice reagovaly o tři minuty později, když přímák Baráta vrátil Urban na přední tyč, kde zcela osamocený Sváček hlavou pohodlně zavěsil – 1:1. V 16. minutě ale Vávrovice opět vedly, když balon za obranu z první poslal nekompromisně pod víko Mrusek – 1:2. Vávrovice si pak vypracovaly několik šancí, když v největší z nich nastřelily tyčku. Další dvě spálil Sedláček, který buď mířil vedle, nebo ho vychytal Janech. Domácí družiny srovnala krok pět minut před pauzou, když se přímý kop Urbana odrazil ke Sváčkovi, který pokořil Košárka – 2:2. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu.  

Skóre se už nezměnilo

Ve druhé části už obě družstva mířila slepými náboji a skóre se už neměnilo. Hned na začátku druhé půle se dostal do jediné šance domácích Sváček, který dokonce obešel hostujícího obránce, ale v rozhodující chvíli pak netrefil cílené zařízení. Vávrovice pak měly sice převahu, ale do výraznějších šancí se nedostaly. Dále byly nebezpečné havně z rohových kopů, které dokázal spolehlivě vyřešit gólman Janech. Zápas tak dospěl k remíze, ze které měli více radost domácí. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Vávrovice byly po celý zápas lepším týmem, a my jsme za bod velice moc spokojeni. Sestavu lepíme co to dá, v první půli museli hrát dorostenci, kteří předtím odehráli svůj zápas. Ve druhé se to po prostřídání zlepšilo.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Měl jsme z tohoto zápasu obavy, ale kluci to sehráli skvěle. V prvním poločase jsme byli jasně lepší, ale vždy jsme inkasovali vyrovnávací trefu. Ve druhé už jsme tak nedominovali, a zápas skončil remízou. Občas mi zůstal rozum stát nad některými výroky sudího.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - T. Bartoš [-] (41. O. Šimon [-] ) , O. Duda [-] (56. R. Mička [-] ) , R. Urban [-] , J. Barát [-] , D. Filip [-] , T. Matyáš [-] , M. Sváček [-] , P. Heinzke [-] , L. Martinka [-] , P. Němec [-]

FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - J. Chryczyk [-] (63. D. Klein [-] ) , M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] (46. T. Šenk [-] ) , F. Mrusek [-] , M. Sedláček [-] , J. Lichovník [-] (69. O. Halátek [-] ) , P. Janotka [-] , V. Pchálek [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 42. O. Duda - 85. V. Pchálek .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: RADEK Roman - HRBÁČ Zdeněk, HOLUB Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Šíma
Tip experta: výhra domácích

Dva týmy s kvalitní defenzivou. Očekávám vyrovnané utkání s konečným rozdílem jedné branky.
Jakartovice však budou chtít odčinit domácí porážku v minulém kole a nakonec zvítězí.
(2:1)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Po svatbě se Jakartovicím vrátí původní sestava a Vávrovice porazí.