2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová získala tři důležité body


Branky


25

Březová po půli vedla o jednu branku, po přestávce své vedení ještě pojistila druhou brankou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová šla do vedení

Poslední Kobeřice dorazily na hřiště Březové, která tento zápas o šest bodů dokázala „ukopat“ ve svůj prospěch a posunout se blíže klidnějšímu středu tabulky. Po celé utkání se odehrávala na hřišti vyrovnaná a bojovná partie s minimem šancí na obou stranách. V první šanci Březové se objevil po přihrávce Křenka Řehulka, ale jeho střela na vzdálenější tyč jen o trošku minula hostující tyč. Domácí šli do vedení, když na světelné tabuli naskočila jedenáctá minuta. To kapitán Šustek našel ve vápně aktivně hrajícího Křenka, který nekompromisně zavěsil pod víko hostující klece a dorostenecký brankář Schlischka se po míči marně natahoval – 1:0. Kolem dvacáté minuty nebyl Kobeřicím uznán gól pro postavení mimo hru. Zbytek poločasu se odehrál ve středu hřiště a Březová odcházela na přestávku s jednobrankovým vedením.

Březová výhru pojistila

Na začátku druhé půle orazítkoval břevno domácí kasy kobeřický Chudík. V 63. minutě se snesl balon do hostujícího pokutového území a René Cihlář střelou přes hlavu umístil míč pod vinkl a uklidnil domácí družinu. – 2:0. V poslední čtvrthodině hry ještě hostující Bedrich rozezvučel tyčku, za Březovou zahodil velkou šanci ještě agilně hrající Křenek. Březovou už tato šance nemusela mrzet, protože už svůj náskok dokázala udržet a připsat si do tabulky tři body. Kobeřice po prohře nadále zůstávají poslední a zbytek tabulky se jim začíná povážlivě vzdalovat. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Zápas jsme nějak ukopali, protože jednoznačné to vůbec nebylo. Chyběl nám navíc Martin Šuhajík a Pavel Cihlář, což se na našem výkonu projevilo. Moc šancí nebylo, ale my jsme naštěstí dvě proměnili a máme důležité tři body.

TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí mužstva): Z mého pohledu to byl vyrovnaný zápas, ale my jsme nedokázali proměnit své šance, zatímco domácí ano. Sestavu v poslední době lepíme jak se dá.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - O. Lodňánek [-] , R. Cihlář [-] , D. Řehulka [-] , T. Křenek [-] , M. Šustek [-] , L. Lyčka [-] , J. Kostera [-] , P. Cihlář [-] (68. P. Gebauer [-] ) , M. Pretsch [-] , I. Lyčka [-]

TJ Sokol Kobeřice B
P. Schlischka [-] - S. Švančar [-] , L. Rycka [-] (46. D. Lasák [-] ) , M. Chudík [-] , R. Stuchlík [-] , T. Mrovec [-] , D. Petroš [-] , J. Návrat [-] (74. P. Ullrich [-] ) , O. Bedrich [-] , J. Bečica [-] , R. Gargoš [-]

ŽK: 39. O. Lodňánek - 20. R. Gargoš , 30. J. Návrat , 62. T. Mrovec .
Hráči zápasu: T. Křenek .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - ŠUHAJÍK Adam (N), ŠIROKÝ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Dva týmy, které se trápí, ale domácí si tři body ukopou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Kobeřice se zatím trápí a doma zůstnaou body

Tip: výhra domácích