Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas obratů vítěze nepřinesl


26

V zápase proběhl dvojí obrat, ale nakonec si soupeři body rozdělili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobroslavice otočily skóre

V úvodní šanci se objevi dobroslavický Chromečka, který vystihl zpětnou hlavičku obránci, jeho střelu z úhlu ale brankář Richter vyrazil na roh. Do další šance se dostal Voves, když vystřelil uvnitř vápna - střelu brankář vyrazil zpět k Vovesovi, ten ale skákavý míč hlavou opřel pouze do břevna. Další nadějnou příležitost měli hosté při standardní situaci takřka z hranice velkého vápna - Voves ale míč napálil pouze do zdi. A tak ve 20.minutě zafungovalo staré známé "nedáš-dostaneš". Domácí útočník Marek Vitásek byl uvolněn průnikovou přihrávkou Skrbelem a v samostatném úniku se nemýlil - po zemi prostřelil našeho brankáře Marka Vajdu - 1:0. O osm minut později ale Tomáš Voves přiťukl do ulice míč Chromečkovi, který střelou z úhlu prostřelil po zemi domácího Richtera - 1:1.  Domácí zahrozili nepřesným pokusem Stoklasy. Ještě před poločasovým hvizdem šli hosté do vedení. Voves na rohu velkého vápna narazil míč Chromečkovi na prsa, ten se dostal zcela sám před brankáře domácích, míč si v klidu zpracoval na zem a technickou střelou z úhlu umístil míč na přední tyč - 1:2. 

Štítina otočila účet zápasu, ale Dobroslavice srovnaly

Na druhý poločas vylezly z šatny úplně jiné Dobroslavice. Štítina od první minuty převzala veškerou iniciativu a zaltačila hosty na vlastní polovinu. Ve všech soubojích byli pozdě a když už se do nich dostali, nešli do nich naplno a všechny prohrávali. O vyrovnání si říkali každou přibývající minutou. A přišlo v 64.minutě, když si domácí Marek Vitásek našel krásný centr Škrocha do velkého vápna a střelou z voleje nedal Vajdovi šanci - 2:2. Za 6 minut už hosté prohrávali. David Pavelek fauloval na hranici velkého vápna Vitáska a domácí zahrávali slibnou stanardku. Dominik Watzlavik se snažil prostřelit dobroslavikcou zeď po zemi, míč se odrazil od hostujícího hráče do malého vápna, kde stál zcela osamocený Stoklasa a hlavou míč uklidil do prázdné brány - 3:2. Dobroslavice se opět herně zvedly a začaly dělat domácím problémy. Nejprve Vajda vyslal dlouhým výkopem do úniku Chromečku, ten sice obešel obránce, ale jeho střela z hranice velkého vápna neměla gólové parametry. Poté našel Martin Vujtík centrem Chromečku na velkém vápně, ten si míč zpracoval a střelou z úhlu mířil nad. V další situaci byla zase zblokována střela Marka Nováka z voleje, která nejspíše mířila mezi tyče. Vyrovnání se hosté dočkali až v 83.minutě, když Marek Novák našel krásnou přihrávkou Chromečku na hranici velkého vápna, ten si míč zpracoval k doběhu a třetí brankou jako přes kopírák završil hattrick - 3:3.V utkání již nebyly k vidění žádné větší šance a týmy si rozdělily smírně po bodu.

 

zdroj: Dobroslavice a Štítina web   



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Mančaft bojuje, poctivě trénuje.Taky se nám vyprazdňuje marodka.Takže až odstraníme v zápasu příliš individuálních chyb, můžeme myslet na plný bodový zisk.

TJ Sokol Dobroslavice
klubový web: Týmu za první poločas nelze nic vytknout. Hráli jsme místy velmi pěkný a kombinační fotbal a odměnou nám bylo poločasové vedení. Ale to, co jsme předvedli na začátku druhé půle byla přehlídka podcenění a lajdáctví. Nakonec můžeme být rádi alespoň za bod a střeleckou formu Chromečky.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
T. Richter [-] - P. Stoklasa [-] , M. Vitásek [-] (89. D. Trebichalský [-] ) , V. Tomáško [-] , A. Skrbel [-] , V. Watzlavik [-] , D. Watzlavik [-] , A. Gross [-] (84. M. Figeczki [-] ) , P. Kunczik [-] , L. Postulka [-] (62. P. Škroch [-] ) , D. Barteček [-] (46. T. Halška [-] )

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - T. Voves [-] , P. Čaja [-] (40. D. Tůma [-] ) , V. Chromečka [-] , J. Stupka [-] , M. Vujtík [-] , T. Pučan [-] (76. M. Novák [-] ) , P. Lukáš [-] , J. Novák [-] , D. Pavelek [-] , F. Gřunděl [-] (88. M. Knopp [-] )

ŽK: 72. M. Vitásek - 20. F. Gřunděl , 34. V. Chromečka , 70. D. Pavelek , 72. J. Stupka , 74. M. Vujtík .
Hráči zápasu: M. Vitásek - V. Chromečka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - BUKOVSKÝ Josef, HLADÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: René Klement
Tip experta: výhra domácích

Štítina i bez své brankářské jedničky nezaváhá a připíše si 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Štítina i bez své brankářské jedničky nezaváhá a připíše si 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Štítina hraje dobrý fotbal a umí kousat.
Sice jim bude chybět gólman, ale obrana se o to více semkne a získají body

Tip: výhra hostů