Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice porazily oslabené Kobeřice


Branky


19

Stěbořice šly brzy do vedení, a to navýšily až ve druhé půli, co domácí hráli skoro sedmdesát minut pouze o devíti hráčích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice šly do vedení, Kobeřice obdržely dvě červené karty

Kobeřice, které minulý týden nedorazily na zápas v Litultovicích, přivítaly v sobotním odpoledni střelecky trápící se Stěbořice. Stěbořice se dostaly do vedení už po sedmi minutách hry, když Graca dorazil do kasy pumelici Martina Fiedlera – 0:1. O deset minut později vystřelil stěbořický Čavera, ale jeho střelu tečoval hostující obránce nad bránu. Klíčový okamžik přišel ve 22. minutě, když rozhodčí poslal do sprchy dva hráče domácích, z nichž jeden byl gólman Hluchník a druhým byl Mrva. Stěbořice si pak vypracovaly tři šance, ale ani Martin Fiedler, Šmalec a Šindelář nedostali balon do sítě. Pak Stěbořice ukolébala přesilovka, mysleli si, že to půjde samo a v poslední čtvrthodině přestaly hrát.

Stěbořice využily přesilovku čtyřmi góly

Stěbořice svou přesilovku zužitkovaly až po pauze. V 50. minutě zatloukl Šmalec hlavou do sítě centr Kokoška – 0:2. O dvě minuty později doklepl do brány střelu Šmalce Graca – 0:3. Po hodině hry se ve vápně dostal míč k hostujícímu Kubalákovi, který jej napálil pánubohu do oken. V 64. minutě se k míči na hranici velkého vápna dostal Šmalec a nekompromisně jej zaslal za gólmanova záda – 0:4. Definitivní podobu výsledku udělal o pět minut později Šindelář, který asi z jedenácti metrů uklidil míč pod víko – 0:5. V závěrečné dvacetiminutovce se už Kobeřice soustředily na ubránění výsledku. Stěbořice se už dostaly jen k jedné střele Josefuse deset minut před koncem, která ale mířila jen do tyčky. Stěbořice si tak dokráčely k první výhře v sezóně.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Dostali jsme dvě červené karty v jedné chvíli, a celé nám to úplně rozbouralo systém. Pak už nebyl o co hrát, a byli jsme rádi, že jsme dostali jen 5:0.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Zápas byl ovlivněn nedisciplinovaností domácích, jejichž dva hráči se nechali vyloučit během chvilky. Takže je zápas těžko hodnotit, když hrajete proti oslabenému soupeři.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
L. Hluchník [-] - Š. Konečný [-] , R. Hahn [-] (65. M. Moravec [-] ) , R. Stuchlík [-] , R. Gargoš [-] , D. Mrva [-] , O. Bedrich [-] (60. D. Lasák [-] ) , J. Bečica [-] (85. D. Václavík [-] ) , L. Janík [-] , P. Ullrich [-] , P. Wittek [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - J. Šindelář [-] , M. Josefus [-] , A. Kubalák [-] (80. M. Paleta [-] ) , V. Graca [-] (65. P. Fiedler [-] ) , R. Kokošek [-] (56. F. Otipka [-] ) , O. Šmalec [-] (73. D. Burda [-] ) , P. Čavera [-] , M. Fiedler [-] , M. Kokeš [-] (73. K. Havlásek [-] ) , P. Vavrečka [-]

ŽK: 21. D. Mrva - 76. A. Kubalák . ČK: 22. L. Hluchník , 22. D. Mrva .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - HRUBÝ Heinz, MRVA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Morisch
Tip experta: výhra hostů

Stěbořice nebudou mít problém urvat první tříbodové vítězství.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza

Stěbořice nejsou v psychické pohodě a Kobeřice se neumí sejít. Pokud se bude hrát vidím to na remízu.

Tip: výhra hostů