0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 13:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání rozhodla jediná branka


Branky


0

Druhý tým tabulky Start Tlumačov zavítal na půdu Merklína, který se nachází v dolních patrech tabulky. Hosté to však po celý zápas neměli vůbec jednoduché a nakonec zvítězili nejtěsnějším možným výsledkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlumačovští byli určitě považováni za favorita, tato role však nebyla tak jednoznačná, jak by se mohlo zdát. Domácí Merklín srdnatě bojoval a rozhodně nechtěl dát svou kůži lacino. V prvním poločase diváci branku neviděli, i když se na hrací ploše urodilo několik šancí. Krátce po změně stran byl vyloučen hostující záložník Jakub Brichcín a s Tlumačovem to nevypadalo příliš vesele a optimisticky. Hostující tým se však vzepřel osudu a záhy vstřelil rozhodující branku. Michal Tesař si naskočil na dobře zahraný rohový kop a zaznamenal tak vítězný gól pro svůj tým, který dohrával v oslabení, ale výsledek dokázal uhájit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha: K vidění bylo jen málo šancí, příliš pohledný fotbal to nebyl, z mého pohledu spíše bída.

TJ Start Tlumačov
Milan Polák: Zápas byl velice vyrovnaný, z obou stran to byl celkem dobrý fotbal. My jsme měli zkraje dvě velké šance, soupeř měl také jednu tutovku. Poté jsme vstřelili po rohu branku a výsledek ubránili. Ještě jsme se dostali do dvou brejků, které jsme však neproměnili.



Sestavy


TJ Sokol Merklín
K. Vacík [-] - K. Kubát [-] , M. Balák [-] , J. Liška [-] , P. Štádler [-] - O. Haník [-] , W. Kříž [-] , M. Liška [-] , D. Wild [-] , M. Voráček [-] - R. Šobr [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Podestát [-] , J. Malík [-] , M. Tesař [-] , L. Hruška [-] - M. Wolf [-] , J. Minařík [-] , J. Brichcín [-] , M. Hruška [-] - M. Čára [-] , J. Hruška [-]

ČK: 52. J. Brichcín .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.