1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 10:15

13.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice vydřely výhru s Velkými Karlovicemi až v penaltové loterii


Branky


9

V Luhačovicích se v sobotu dopoledne představili fotbalisté z Velkých Karlovic + Karolinky, kteří zde chtěli získat nějaký bodík, i když domácí celek v domácím prostředí body jen tak nerozdává. Oba celky se navzájem dobře znají a v prvním dějství to byla spíše takticky vedená bitva. Ve druhé půli přidali hosté na obrátkách a vytvořili si několik nadějných brankových příležitostí. Také domácí mohli utkání rozhodnout, ale hosty podržel brankář Bil. Branka tak nepadla a v penaltové loterii se více dařilo domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V první půli byli domácí aktivnějším týmem. Karlovičtí spoléhali na brejkové situace. Luhačovičtí si vytvořili tři brankové příležitosti, ale dvakrát je vychytal gólman, jednou jej zastoupil na brankové čáře obětavě hráč Velkých Karlovic.  „Druhá půle už byla spíše boj než fotbal. Kombinace se nám už nedařila, spíše bylo k vidění mnoho faulů a standardních situací. Ty měl soupeř velmi nebezpečné a náš brankář Švec musel dvakrát zasahovat. Vítězství za tři body jsme mohli urvat v samotném závěru, ale po křídelní akci a centru David Červenka těsně přestřelil. Penaltová loterie byla v režii brankáře Švece, který dva pokusy zlikvidoval, naopak my byli stoprocentní,“ zhodnotil utkání trenér Luhačovic Jan Jelínek.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/krajsky-prebor-hluk-necekane-sesadil-lidra-z-cela-20181029.html

Ani ve druhé půli se střelci neprosadili

Hosté z Velkých Karlovic + Karolinky mohli z lázeňského města přivézt i o jeden bod navíc, ale penalty nepojali, tak jak by měli. „Bod je pro nás spíše neúspěchem. První poločas to byla šachová partie. Hrálo se bez vyložených šancí a oba celky měly před tím druhým velký respekt. Ve druhém poločase jsme měli od 60. minuty navrch a vytvářeli si šance. I domácí ale mohli po dvou závarech rozhodnout, ale Bil nás podržel. Penalty nám nejdou. Šli jsme do nich jako kdybychom tím bodem měli splněno a postrádali jsme potřebný entuziasmus je vyhrát. I tak má ale bod svou cenu,“ řekl vedoucí mužstva Velkých Karlovic + Karolinky Jaroslav Valián pro web valašského fotbalu.

Na penalty vyhráli domácí

Na penalty vyhráli domácí Luhačovjané



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Jan Jelínek, trenér: Uspěli jsme za dva body. V penaltovém rozstřelu se trefili všichni naši střelci. Suchý, Kořenek J., Zámorský, Červenka B. Brankář Švec zlikvidoval dva pokusy hostů

FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, funkcionář: Dnes jsme v Luhačovicích mohli klidně i vyhrát, navíc nám nevyšel penaltový rozstřel a tak bereme jenom bod.



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - J. Suchý [-] , D. Červenka [-] , B. Červenka [-] , J. Kořenek [-] , M. Bernátek [-] , M. Pavlíček [-] , O. Červenka [-] , M. Polách [-] , J. Kryšpín [-] (63. T. Hruboš [-] ) , J. Zámorský [-]

FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - P. Škrobák [-] , P. Hruška [-] , T. Kašpar [-] , J. Kučera [-] (79. A. Šimšálek [-] ) , J. Pavelka [-] , M. Pavelka [-] , J. Mikula [-] , J. Langer [-] , J. Podešva [-] , T. Ondřejka [-]

ŽK: 80. D. Červenka - 52. J. Langer , 53. P. Škrobák .
Hráči zápasu: M. Švec , J. Zámorský - T. Bil , J. Mikula .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: NOVÁK Radek - ZAPLETAL Jan, ZICHÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 00:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 11:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:01
Petr Koseček

Expert: Karel Orsák
Tip experta: remíza

Velké Karlovice v Luhačovicích budou bodovat

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 05:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 19:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 10:00

Tip: výhra domácích