Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2018 17:30

12.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Restart luhačovických fotbalistů se povedl a ti dokázali vyhrát na otrokovickém Baťově


Branky


9

V pátečním podvečeru se hrálo tradičně utkání na umělé trávě v Otrokovicích, kdy místní SK Baťov přívítal celek z lázeňských Luhačovic. Trenér hostí Jan Jelínek sliboval po nevydařených výsledcích v posledních kolech restart svého týmu a tato léčba jaksepatří zabrala. Hosty poslal do vedení Rosťa Slobodian a do půle přidali ještě druhou trefu. Domácí celek utkání ještě zdramatizoval mladičkým Sotolářem, ale poslední slovo měli Luhačovjané, kdy Pešek pečetil výhru hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

"V pátečním podvečeru se na otrokovickém Baťově odehrálo mezi domácím SK Baťov a Luhačovicemi jen utkání průměrné úrovně. U obou mužstev byla znát absence několika hráčů a tak utkání postrádalo tempo i kvalitu. V prvním poločase domácí udělali dvě zbytečné hrubé chyby, které soupeř dokázal potrestat Slobodianem a Popelkou. Ve druhém poločase Baťov zvýšil aktivitu a hostující mužstvo dokázali dostat pod tlak, ale více než snižující branku Sotolářem se jim dát nepodařilo. Hosté v závěru pečetili svoji tříbodovou výhru Peškem. Domácí neodehráli dobré utkání hlavně v prvním poločase a tak hosté zvítězili zaslouženě", hodnotí nepovedený duel s Luhačovicemi funkcionáři SK Baťov na svých webových stránkách.

Hosté přidali další branku a vezou zaslouženou výhru

Obě mužstva nastoupili do utkání s vícero absencemi. První šanci měl Batov, po autovem vhazování se k zakončení dostal jeden z domácích, přeloboval Šveca, balón naštěstí pro nas skončil na břevne. Pak jsme se k několika zakončením dostali také my. První branka však padla ve 28. minutě. Lehká střela vypadla domácímu brankáři, nejrychleji se zorientoval Slobodian a jeho dorážka znamenala naše vedení. Domácí gólman svoji chybu napravil o pár minút později, kdy nejdříve vyrazil tečovaný přímý kop Polácha a pak i dorážku V. Pavlíčka z těsné blízkosti. Pak ziskal balón Popelka, navedl ho k bráně a po jeho zakončení bylo 0:2. Do druhé půle nastoupili domácí s cílem zápas otočit a v prvních minutách nás zatlačili. Výsledkem byl kontaktní gól a pak nebezpečné zakončení, které Švec fantasticky vyrazil na roh. Do otevřené obrany Batova jsme dělali nebezpečné výpady a po jedněm z nich nam přinesl gól Peška na 1:3 uklidnění. Do konca zápasu jsme měli ještě 2 čisté šance, stav se však nezměnil a po dvou porážkách jsme opět bodovali naplno.



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
web Baťova: Chybělo nám několik hráčů základní sestavy a utkání se nám nepovedlo podle našich představ.

FK Luhačovice
Jan Jelínek, trenér: Podali jsme zodpovědný výkon, hráči dodrželi pokyny, bojovali a odměnou jsou pro nás důležité tři body. Hráli jsme dnes trochu více ze zadu, v bloku a po zisku balónu jsme chtěli jít do rychlého přechodu. To se nám dařilo, byli jsme trpěliví a kompaktní, dva góly padly právě po brejkovych situacích. Jsme spokojeni s přístupem, vícero individuálních výkonů bylo nadstandardních, vítězství nám pomůže v přípravě na dva poslední podzimní zapasy



Sestavy


SK BAŤOV 1930
H. Dvořák [-] - J. Sotolář [-] , M. Bína [-] , Z. Ondráš [-] , O. Žáček [-] (88. J. Štefka [-] ) , J. Kašík [-] , P. Krajča [-] , J. Novák [-] , P. Kopřiva [-] (46. M. Zikmund [-] ) , P. Bršlica [-] , R. Večeřa [-] (80. A. Bršlica [-] )

FK Luhačovice
M. Švec [-] - R. Slobodian [-] (42. R. Pešek [-] ) , M. Bernátek [-] (75. J. Talaš [-] ) , V. Pavlíček [-] , M. Pavlíček [-] (87. J. Zámorský [-] ) , O. Červenka [-] , A. Popelka [-] , M. Polách [-] (90. M. Kořenek [-] ) , J. Kryšpín [-] , J. Suchý [-] , J. Kořenek [-]

ŽK: 30. P. Bršlica , 60. J. Sotolář , 82. O. Žáček - 64. J. Kořenek .
Hráči zápasu: J. Sotolář - A. Popelka , M. Švec .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Ondráš Vít - VLK Ondřej, ZELENÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 19:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 12:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 11:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 19:07
Petr Koseček

Expert: Jaroslav Koutný
Tip experta: remíza

Utkání v Otrokovicích skončí remízou

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 17:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 11:11

Tip: výhra domácích