2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morkovice v nedělním odpoledni loupily ve Štítné nad Vláří


Branky


9

Štítná nad Vláří hostila v nedělním sychravém odpoledni Morkovice, které byly v tomto utkání favoritem. Domácí tým nezažívá v poslední době příliš dobré období a potřebuje body jako sůl. Také Morkovice poztrácely zbytečně několik bodů především v závěrečných minutách a na Valašsku to už nechtěly dopustit. Začátek zápasu vyšel Hanákům na jedničku a záhy vedli o dvě branky. Domácí do půle ještě snížili, ale hosté po příchodu z kabiny znovu skórovali. Štítná nad Vláří utkání ještě zdramatizovala, ale na body už nedosáhla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky, domácí jedinou

Morkovice se před utkáním ve Štítné nad Vláří netajili tím, že zde chtějí bodovat naplno. Mladý domácí celek se totiž na podzim hodně trápí a i přes vcelku solidní herní projev, nedává branky. Začátek zápasu s Hanáky však Štítné nad Vláří vůbec nevyšel a za hosty se prosadili Knap a také Tesař. Hosté byli na hřišti důraznější a lépe kombinovali. Domácím svitla naděje těsně před odchodem do kabin, kdy snížili na jednobrankový rozdíl. Ve druhé půli se hnali domácí za vyrovnáním, ale potrestal je Judas. Poté domácí celek několikrát podržel brankář Marcaník, který vytáhl skvělé zákroky. Zápletku přinesla branka Malaníka, který snížil na 2:3. V dramatické koncovce nakonec domácí na vyrovnání nedosáhli a hosté si do Morkovic odvezli všechny tři body.

 

Hosté si už tříbodovou výhru pohlídali

Hosté z Morkovic si vytvořili rozhodující náskok v úvodní čtvrthodině, kdy po rychlých akcích vstřelili dva góly Knapem a Tesařem. Domácí stihli ještě snížit do konce poločasu. Chvíli po změně stran opět rychle udeřili Morkovičtí Judasem, přičemž následně zahodili další řadu šancí. Nakonec se ale báli o výsledek až do závěru. Štítná nad Vláří totiž po hodině hry opět snížila Malaníkem a snažila se o vyrovnání. I přes několik závarů a standardek hosté vítězství uhájili. Domácí sice bojovali, ale na zkušený celek hostí to nestačilo. Ten nakonec dovedl zápas do vítězného konce a připisuje si v tabulce tři body.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal-kraj/krajsky-prebor-skasticky-konecnik-hattrickem-pribrzdil-brumov-20180925.html

 



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
Luboš Hnilo, as. trenéra: V utkání se snaha hráčům nedá upřít, obzvlášť v druhém poločase. Šance na vyrovnání byli, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit.

FC Morkovice
web Morkovic:



Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
M. Marcaník [-] - M. Králík [-] (39. P. Malaník [-] ) , O. Zvoníček [-] (71. S. Smolka [-] ) , J. Hrnčiřík [-] , M. Maniš [-] , J. Spáčil [-] , J. Liška [-] , T. Liška [-] , V. Chovančík [-] (79. Š. Hrnčiřík [-] ) , T. Chovančík [-] , P. Sloboda [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Hradil [-] , J. Smažinka [-] , D. Prachař [-] , M. Rozsypal [-] - K. Chalupa [-] , D. Judas [-] (84. O. Petráš [-] ) , J. Kapounek [-] - M. Oplt [-] , D. Tesař [-] (88. R. Zápařka [-] ) , D. Knap [-] -

Hráči zápasu: M. Marcaník , T. Chovančík - D. Knap , D. Tesař .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: SUROVEC Tomáš - MACHÁČ Jiří, PAVLICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Pavel Měrka
Tip experta: remíza

Štítná nad Vláří má mladý tým a bod by mohla uhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích