P. Stratený 13. (p.)
V. Tomšů 32.
2:3
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 16:00

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Nevšové těsně podlehl Brumovu


Branky


13. P. Stratený (p.) , 32. V. Tomšů - 7. T. Kolouch , 20. M. Novák , 23. M. Chovanec
10

Magnet kola byl na programu v nedělním odpoledni v Nevšové, kam zavítal nedaleký Brumov. Valašské derby mělo v první půli ten pravý náboj a diváci viděli hned pět branek. Ve druhém dějství se už fotbaloví příznivci branky nedočkali, domácím se také nelíbil výkon hlavního rozhodčího, který jim podle nich v závěru upřel penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo hned pět branek

"Úvod zápasu patřil hostům, kteří nás zaskočili a skórovali hned v 7. minutě, kdy se po autovém vhazování trefil Kolouch. V 15. minutě zápasu byl v pokutovém území faulován Vašek Tomšů, následný pokutový kop Peter Stratený proměnil a vyrovnal na 1-1. Nedokázali jsme ale výsledek udržet a hosté v rychlém sledu skórovali ještě 2x a upravili na 1-3. Do poločasu se nám podařilo snížit na rozdíl jedné branky, kdy se trefil Vašek Tomšů. Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté, kteří vedli o jednu branku. Diváci se ale určitě nenudili, když za poločas viděli hned pět branek", hodnotí první půli fotbaloví činovníci z Nevšové.

Ve druhé půli už branka nepadla

"Druhá půle byla v naší režii, podnikali jsme řadu výpadů směrem k brance soupeře, ex-diviznímu týmu dělali problémy naše brejkové přechody. Po jednom z nich poslal Vašek Tomšů do šance Romana Vašičku, ten sice gólmana hostů překonal, ale břevno zabránilo vyrovnání stavu. Až do konce zápasu jsme měli tlak a soupeř se jen bránil. V nastaveném čase se do šance dostal Adam Řiháček, byl však v pokutovém území atakován, bohužel penalta se nekopala. I tak naše mužstvo sehrálo sehrálo se silným soupeřem vyrovnanou partii, hráči bojovali a zápasu by zcela jistě slušela více remíza", vrací se k nedělnímu utkání nevšovští funkcionáři.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Zaspali jsme úvod zápasu a to se nám vymstilo. Mužstvo se sice dokázalo zvednout a druhý poločas nám vyšel lépe, ale na zkušený tým soupeře to bohužel nestačilo.

FC Brumov
web Brumova: V neděli jsme jeli do Nevšové s úmyslem odčinit středeční porážku a získat tři body. Začali jsme aktivně a již v 6. minutě po autu D. Juřici dorazil míč do domácí brány nikým neatakovaný T. Kolouch. Ve 12. minutě byl faulovaný P. Naňák, rozhodčí ale zákrok neposoudil jako nedovolený a nechal pokračovat ve hře. Domácí útočník využil výhody a po samostatném úniku byl zastaven v pokutovém území jen za cenu faulu T. Koloucha. Nařízenou penaltu proměnil Stratený a vyrovnal na 1:1. Vyrovnávací gól domácích nijak nesnížil aktivitu našich hráčů, ba naopak. A tak ve 20. minutě se po individuální akci prosadil v pokutovém území M. Novák a upravil stav zápasu na 2:1. A to nebylo z naší strany ještě všechno, ve 23. minutě po nezištné přihrávce od D. Řeháka zvyšoval na 3:1 M. Chovanec, krásnou střelou pod břevno. V této fázi zápasu jsme jednoznačně dominovali na míči a soupeř se zmohl jen na ojedinělé protiútoky. Ve 32. minutě po rohovém kopu, kdy naše obrana nebyla dostatečně důrazná, Tomšů dorazil z bezprostřední blízkosti vyražený míč R. Smolíkem a upravili stav zápasu na 3:2. Ve 40. minutě se ještě uvolnil v pokutovém území D. Juřica, ale jeho tvrdou střelu domácí brankář s námahou zlikvidoval. Do druhého poločasu jsme nastupovali s cílem nedostat gól, případně přidat další. Byl to ale spíš boj se spoustou nepřesností, nedovolených zákroků na obou stranách, než pohledný fotbal. Do vyložené šance se dostal opět po individuální akci Tomšů, který přehazoval R. Smolíka, ale trefil jen břevno naší branky. V 72. minutě zakončoval P. Vaculín z hranice šestnáctky, ale domácí brankář jeho střelu k tyči zlikvidoval. I když rozhodčí nastavil zápas o 7 minut domácím se již nepodařilo vstřelit vyrovnávací branku. V neděli od 10:00 hod. doma hostíme Holešov, přijd´te povzbudit naše hráče za dalšími body v KP.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
B. Žilka [-] - R. Vašička [-] , M. Mujkoš [-] , P. Karmazín [-] (79. J. Fuksa [-] ) , S. Beňo [-] , M. Toman [-] , M. Kuric [-] , V. Tomšů [-] , P. Stratený [-] , T. Munster [-] , A. Řiháček [-]

FC Brumov
R. Smolík [-] - P. Naňák [-] , M. Zvoníček [-] , J. Habanec [-] , T. Kolouch [-] , M. Doležal [-] , M. Chovanec [-] (84. J. Bartozel [-] ) - D. Řehák [-] (90. M. Kubiš [-] ) , P. Vaculín [-] , D. Juřica [-] - M. Novák [-] -

ŽK: 70. A. Řiháček , 89. B. Žilka - 88. P. Naňák , 89. D. Juřica .
Hráči zápasu: P. Stratený , M. Mujkoš - T. Kolouch , M. Novák .
Počet diváků: 227. Rozhodčí: Ševčík Igor - BARTOŇ Pavel, SVOBODA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jaromír Svozil
Tip experta: remíza

V místním derby se hráči rozejdou po 90 minutách smírně

Tip: remíza

Tip: výhra hostů