2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přímý souboj o třetí místo pro Mýto!


Branky


0

Domácí, ač přes hodinu hráli o deseti, dokázali skolit svého soupeře a poposkočit tak na celkovou bronzovou příčku soutěže. Hosté končí sedmí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavoj Mýto nastoupil v hodně kombinované sestavě, protože řada hráčů odjela vypomoci B-týmu. Další pohromou pak pro domácí byla osmadvacátá minuta, kdy Buchar zezadu zasáhl protihráče a zřejmě i balón, ale sudí nekompromisně vytáhl červenou kartu. Jenže chuť mladého týmu po třetím místu ani v deseti neopadla a rázem se dostavila vedoucí branka. Radek Fišer natáhl k povedené ráně z dobrých pětadvaceti metrů a ta zamířila přesně do šibenice. Tímto výsledkem první půle i skončila a fanoušci tak mohli pouze spekulovat, jaké rozuzlení napínavý souboj bude mít.

 

Druhých pětačtyřicet minut přineslo vyřešení zápletky až v samotném závěru. Domácí zahrávali roh a vítěznou trefu zaznamenal hlavou Pavel Bejček, který naskočil na jaře vůbec poprvé. Drama ještě dodal utkání za nedlouho poté Martin Trejbal, jehož tečovaný přímý kop zapadl přesně do sítě, ovšem na vyrovnání již měl Újezd pramálo času a po závěrečném hvizdu tak mohly propuknout oslavy třetí místo na straně Mýta. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Basl: „V základu jsme měli pět dorostenců, plus tří na střídačce. Zápas, ve kterém šlo o hodně, zvládli a dotáhli nás k postupu. Pomohlo nám i štěstíčko.“

TJ Chodský Újezd
Petr Pikl: „Nedokázali jsme využít sedmdesát minut přesilovky. Oni to zavřeli a my toho nedokázali využít.“



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
L. Dolejš [-] - D. Anténe [-] (69. M. Novák [-] ) , Z. Buchar [-] , P. Bejček [-] , M. Světlík [-] - T. Vonášek [-] (90. T. Tomsa [-] ) , P. Bejček [-] , R. Fišer [-] , J. Pereira [-] - M. Brož [-] (74. M. Švejda [-] ) , M. Lupáč [-] (76. A. Babuljak [-] )

TJ Chodský Újezd
P. Slivoně [-] - A. Kurčík [-] , T. Vejvoda [-] (75. P. Tomek [-] ) , P. Opava [-] , M. Beneš [-] - L. Pikl st. [-] (46. J. Čepelák [-] ) , J. Pikl [-] , M. Trejbal [-] , V. Vyskočil [-] - P. Pikl [-] , L. Jílovec [-]

ČK: 28. Z. Buchar .
Počet diváků: 220.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.