2:3p.
(0:0)
49. V. Tyml
86. J. Folk
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýřany uspěly v Křimicích!


Branky


70. J. Volena , 92. J. Malý - 49. V. Tyml , 86. J. Folk
0

Vyrovnané utkání týmů z druhé poloviny tabulky potvrzuje i výsledek, nakonec se z vítězství v penaltách mohli radovat hosté. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal náporem domácího celku, ovšem několik slibných příležitostí do konce přivedeno nebylo. Hra se tak začala pomalu vyrovnávat, hosté hrozili hlavně z rychlých protiútoků, ale ani jim se skórem pohnout nepodařilo. Diváci tak za prvních pětačtyřicet minut branku neviděli a vzhlíželi pouze ke snad lepší druhé půli. 

 

A ta opravdu lepší byla. Po pár minutách hry si narazil Šlégl Jan s Cvachoučkem, následoval dlouhý pas na postranní čáru, odkud se prokličkoval Václav Tyml do střelecké pozice udeřil ranou na zadní tyč. Vyrovnání přišlo v sedmdesáté minutě, kdy domácí stupňovali svůj tlak a vybojovali pokutový kop. Ten následně proměnil Josef Volena. Když už se zdálo, že zápas bude remízový, udeřil střídající Jan Folk. Narazil si s Tymlem před vápnem, vběhl do šestnáctky a přiblížil svůj tým třem bodům. Ovšem drama nakončilo. Ve druhé minutě nastavení srovnal s hosty krok další střídající hráč, tentokráte Jaroslav Malý, který využil nedůsledností v obraně Nýřan při rohu.    

 

Zápas tak nakonec opravdu do pokutových kopů doputoval a v něm nakonec Dioss přeci jenom zvítězil. Jeho hráči byli totiž bezchybní, naopak za domácí selhali Šváb i Malý a Nýřany tak mohly slavit důležitou výhru 4:2 v penaltách a 3:2 celkově. 



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Petr Housar: „Naši hráči začali zápas náporem, ale z úvodního tlaku jsme nic nevytěžili, poté se hra vyrovnala. Hosté hrozili hlavně z rychlých protiútoků, které nám dělali problémy. Hosté se dostali do vedení na začátku druhé půle, nám se podařilo vyrovnat z penalty. Po té jsme neproměnili několik šancí a hosté udeřili opět z rychlého protiútoku. Nakonec se nám podařilo vyrovnat v nastavení, kdy se prosadil Malý.“

TJ Nýřany
Martin Niedermayer: „V prvním poločase jsme měli více šanci, tak tři větší. Ovšem pak přišla zbytečná penalta na 1:1, před konce jsme ještě opět soupeři utekli, ale vedení neudrželi nekoncentrovaností po rohu. Pro nás jsou dva body zlaté, ale měli jsme mít tři a pohlídat konec zápasu.“



Sestavy


FC Křimice
J. Mudra [-] - M. Škoda [-] , P. Grambal [-] , J. Vonášek [-] , R. Voith [-] (60. J. Zapoměl [-] ) - V. Kuneš [-] (70. J. Malý [-] ) , J. Šváb [-] , J. Volena [-] , M. Kubice [-] - M. Klement [-] , A. Adam [-]

TJ Nýřany
V. Hinterholzinger [-] - J. Niedermayer [-] , P. Duspiva [-] (39. J. Václavík [-] ) , J. Šlégl [-] , J. Rosol [-] - T. Voráček [-] , V. Sláma [-] , V. Kočí [-] (90. L. Šlégl [-] ) , V. Tyml [-] - J. Cvachouček [-] (85. A. Aliyev [-] ) , Z. Zdvihal [-] (75. J. Folk [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.