Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota dobyla čtvrté Mýto!


Branky


0

Hosté po dvou porážkách konečně zabrali a mohou se tak radovat z postupu. Naopak domácí nevyužili zaváhání Újezda a stále tak zůstávají čtvrtí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili aktivněji hosté a také se po necelé půl hodině hry mohli začít radovat z vedoucí trefy. Matěj Strejček se nejlépe zorientoval ve valné hromadě v pokutovém území soupeře, míč si potáhl na malé vápno a otevřel střelecký výčet dnešního utkání. Po chvilce navíc zatáhl míč do vápna Jakub Kohout a křižnou přízemní střelou dodal na kopačky svého týmu klid. Skórem se již do přestávky nikomu pohnout nepodařilo, osud utkání tak byl ještě stále otevřen.

 

Promluvil do něj velkou měrou ale opět Kohout. Po hodině hry se po individuální akci dostal k dobré střele, kterou Dolejš pouze vyrazil a kulatý nesmysl dopravil na místo určení Michael Křížek. Brankové hody v utkání odstartoval i ukončil Matěj Strejček. V závěru utkání předvedla Lhota akcí na jeden dotek na levé straně, střílený centr pak hlavou usměrnil útočník hostů.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Basl: „Soupeř byl lepší, rozhodly dva slepené góly. Chyběli nám lidi.“

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles: Po dvou porážkách jsme si komplikovali postup a celý týden jsme se tak na tento zápas soustředili. Kluci sehráli perfektní zápas, nasazením i herně. Již v prvním poločase jsme mohli dát třetí gól, ve druhém se to již po vedlo a zápas jsme tím zlomili. Ovládali jsme hru, zasloužené vítězství.“



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
L. Dolejš [-] - F. Sůva [-] (73. M. Lupáč [-] ) , J. Kalčic [-] , M. Jedlička [-] , M. Světlík [-] - R. Fišer [-] , O. Kříž [-] (59. P. Ulrich [-] ) , P. Bejček [-] , J. Sloup [-] - M. Švejda [-] , M. Veverka [-] (72. M. Brož [-] )

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - M. Kučera [-] , Z. Černý [-] (75. D. Štádler [-] ) , P. Korous [-] - J. Veverka [-] , J. Kohout [-] , A. Nejdl [-] , J. Hrdlička [-] , M. Křížek [-] (80. M. Cink [-] ) - M. Strejček [-] , D. Křížek [-] (85. L. Janka [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.