Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stod zásluhou osmi gólů poskočil na jedenáctou příčku!


Branky


0

Domácí zvládli na výbornou veledůležitý souboj ze spodku tabulky a hlavně díky druhému poločasu opět o něco výše poskočili v průběžném pořadí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil hostům, ale svými šancemi trestuhodně pohrdli. Janča již ve druhé minutě lapil nařízenou penaltu, po chvilce Staňkov zahodil další velkou příležitost. Otřepalo se tak klasické nedáš - dostaneš. Domácí rozehráli roh nakrátko a po následném Kláskově centru se hlavičkou prosadil Roman Snášel. První poločas tímto výsledkem i skončil a asi nikdo na stadionu nečekal, co nastane.

    

Stod rozhodl třemi vstřelenými brankami v rozmezí padesáté a sedmapadesáté minuty. Nejprve se Michal Fořt po příhře Lukáška zbavil obránce a sám ze strany jdoucí na bránu nezaváhal. Vzápětí nastřelil ze standardní situace Tlutý pouze břevno, ovšem míč dorážkou poslal za čáru Jan Hrdlička. Období snů zakončil Radek Lukášek, který napálil odražený kulatý nesmysl z dobrých dvaceti metrů přímo do sítě. Po více jak hodině hry dal na nastřelené břevno zapomenout Tomáš Tlustý, kterého sám před brankářem našel Snášel a domácí útočník již věděl, jak se zachovat. Alespoň korigování přinesli hosté za nedlouho poté, když šel Josef Vrba ze strany sám na bránu a z hranice vápna vstřelil svému týmu čestný úspěch. Roman Snášel ale nenechal mít Staňkov poslední slovo a po kombinaci s Hrdinou zvýšil již na 6:1. V samotném závěru ještě stihl Tomáš Tlustý zkompletovat hattrick. Nejprve proměnil pokutový kop po faulu na vlastní osobu a hned po rozehrání  jej před brankou našel Hrdina a výsledek utkání tak doputoval do finální podoby.    

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: „Začali jsme špatně, ovšem po třech slepených gólech ve druhé půli hosté odpadli a utkání se jen dohrávalo.“

FK Staňkov
Milan Kucharič: „Výsledek vypadá hrůzostrašně, druhý poločas byl hrozný. Ovšem první byl celkem vyrovnaný, škoda naší penalty na začátku a další velké šance vzápětí. Mohlo to být po pěti minutách 0:2 a vše by bylo jinak.“



Sestavy


TJ Slavoj Stod
L. Janča [-] - F. Höfler [-] , M. Pešek [-] , R. Snášel [-] , P. Vlk [-] (81. J. Múčka [-] ) - J. Hrdlička [-] (67. O. Hrdina [-] ) , S. Klásek [-] , P. Bárta [-] (71. K. Výrut [-] ) , P. Karlíček [-] (46. R. Lukášek [-] ) - T. Tlustý [-] , M. Fořt [-] (61. M. Terber [-] )

FK Staňkov
T. Marcel [-] - M. Brychcín [-] , P. Štverka [-] , F. Dolejš [-] , T. Bozděch [-] (20. M. Koutník [-] ) - M. Gruber [-] , J. Hruška [-] , H. Homolka [-] , J. Kubina [-] - J. Vrba [-] , L. Zahoř [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.