Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov doma naděloval!


Branky


0

Domácí se po drtivém vítězství opět o něco blíže přiblížili druhému místu, na které ztrácejí tři body, na dnešní soka již pouze dva. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pačejov doposud předváděl kvalitnější výkony ve venkovních zápasech. V sobotu konečně předvedl skvělý výkon i na domácím hřišti. A stálo to za to! Druhý tým tabulky Slavoj Mýto převálcoval 7:0 a podzimní porážku 1:5 mu vrátil i s úroky. Již v páté minutě zápasu měli domácí velkou šanci, když po závaru nedokázali ani natřikrát zblízka překonat brankáře Dolejše. O chvilku později se však už radovali. Po rohovém kopu si počkal Filip Pelouch na zadní tyči a poslal svůj tým do vedení. S chutí hrající domácí pak zápas rozhodli v rozpětí pěti minut, když vstřelili tři krásné branky. Všechny padly po umístěných střelách zpoza šestnáctky. Nejprve se k tyči trefil Jan Dytrt, po chvilce vymetl horní růžek Václav Klásek a po půl hodině hry prostřelil gólmana i Vítek Panuška. V těchto chvílích byli hosté na ručník. Ale to ještě v prvním poločase nebylo vše. Těsně před přestávkou Klásek uvolnil Jaroslava Kubaně a ten završil poločasového „bůra“.

 

Po změně stran Pačejov v pohodě kontroloval hru. Kanonýr Jaroslav Kubaň završil čistý hattrick dalšími dvěma brankami v rozmezí 68. a 71. minuty. Domácí tak doslova rozdrtili svého soka, který přišel o druhé místo, na které se právě Pačejov velmi významně začíná tlačit. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář: „Naše vítězství je plně zasloužené, překvapivá je bezesporu jeho výše. Jsme rádi, že jsme po dobrých venkovních výkonech také potěšili naše fanoušky doma.“

TJ Slavoj Mýto
Miroslav Lang: "Mám jen dvě slova - děs, běs."



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - M. Kubaň [-] , P. Žák [-] , F. Pelouch [-] (60. P. Pavelec [-] ) , P. Polena [-] - V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] (75. P. Hosnedl [-] ) , V. Panuška [-] , J. Ticháček [-] - J. Dytrt [-] (69. P. Bokr [-] ) , J. Kubaň [-] (80. D. Vavřička [-] )

TJ Slavoj Mýto
L. Dolejš [-] - M. Vild [-] , M. Kolařík [-] , M. Světlík [-] , M. Jedlička [-] - P. Bejček [-] , J. Hereit [-] , M. Veverka [-] , P. Cafourek [-] - M. Švejda [-] , R. Fišer [-]

Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.