1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka brala důležité body v Nýřanech!


Branky


0

Duel týmů ze spodku tabulky, které před utkáním dělil pouze jediný bod, zvládli lépe hosté. Ti otočili vývoj utkání v závěru prvního poločasu a vedení si již nenechali vzít.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl z obou stran poměrně odvážný, ale branka dlouho ne a ne přijít. Až šestadvacáté minutě se domácí vydali do rychlého protiútoku, který zakončil Jan Cvachouček. Doubravka se na hřišti zdravě naštvala a domácí kombinačně přehrávala a vytvářela si šance na vyrovnání. Když už to vypadalo, že poločas skončí nejtěsnějším možným rozdílem ve prospěch domácích, nacentroval z levé strany Válek a centr do branky nasměroval František Kotka. Než se domácí vzpamatovali, zapomněli na středu hřiště nabíhajícího Martina Boháče, který si se svou šancí poradil náramně a vybíhajícího domácího gólmana přehodil 1:2. 

 

Ve druhém poločase už to byl na hřišti hlavně boj. Oběma soupeřům docházeli síly, hosté se soustředili hlavně na bránění jednobrankového náskoku. S mírou štěstí, kdy Sláma z blízka nastřelil břevno, se to i povedlo a Nýřany tak po utkání musely klopit hlavy. 



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany
Martin Niedermayer: „Do stavu 1:0 jsme byli lepší. Druhý poločas jsme měli nějaké náznaky šancí, dali jsme břevno, ale hosté zasloužené vyhráli. Gól nám paradoxně ublížil.“

SK Senco Doubravka B
Pavel Zemek: „K důležitému utkání s Diossem Nýřany jsme vyjeli v sobotu, na deštěm smáčené nýřanské hřiště. K zápasu jsme jeli s hodně slátanou sestavou, kdy nám musel pomoct také Martin Boháč, který pro studijní vytížení vynechává jarní část sezóny. “



Sestavy


TJ Nýřany
V. Hinterholzinger [-] - J. Rosol [-] , J. Šlégl [-] , V. Sláma [-] , V. Tyml [-] - Z. Zdvihal [-] , J. Folk [-] , T. Voráček [-] , V. Kočí [-] (76. L. Šlégl [-] ) - J. Cvachouček [-] , A. Aliyev [-] (46. P. Duspiva [-] )

SK Senco Doubravka B
J. Tománek [-] - T. Smolák [-] , T. Čechura [-] , T. Hric [-] , L. Bernard [-] (32. M. Boháč [-] ) - M. Kadlec [-] , F. Kotka [-] , V. Válek [-] , K. Krysl [-] , A. Paum [-] - M. Ungr [-] (74. P. Zemek [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.