3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Měřína rozhodla v samotném závěru


Branky


30

Měřín přerušil sérii proher a porazil v domácím utkání Strážek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Zápas rezervy Měřína a Strážku se odehrál za ideálního fotbalového počasí. Mnohem lépe začali hosté ze Strážku, když se dokázali prosadit po necelých 2 minutách zápasu. Přetažený centr z pravé strany vracel hlavou před branku levý záložník a Miloš Svoboda s přehledem z těsné blízkosti otevřel gólový účet. Měřín se vzchopil a hru vyrovnal, k vidění byly často vidět dlouhé nákopy, které domácí mířili na hrotového útočníka P. Krále a hostí na své útočné duo. Ke srovnání měl blízko Zelinka, když vypálil z úctyhodné vzdálenosti a jen díky lehké tyči míč nezapadl do šibenice. Vyrovnání zajistili ve 24. minutě Král s Robotkou, prvně jmenovaný si efektně i efektivně stáhl centr přes hlavu nohou doběhu, uvolnil se a z hranice vápna přesným pasem našel Robotku, ten hlavou poslal míč do protipohybu brankáře přesně k tyči. Po gólu domácí polevili, a tak začali hrozit hosté ze Strážku. Ti však mířili většinou nepřesně, snad o metr nevyšel ani pěkný pokus o přelobování domácího Sysla. Ani domácí nemířili přesně, proto skončil první poločas 1:1.

Měřín dvakrát skóroval po změně stran

Druhý poločas byl dlouho bez šancí, hra zlehka přitvrdila a hrálo se hlavně na středu hřiště. Strážek zahrozil hlavně z vybojovaných rohů a přímých volných kopů, s těmi si domácí dokázali poradit. V poslední desetiminutovce se hra přenesla více na polovinu hostí, ale ložené šance domácí neměli až do 87. minuty, kdy středem prošel J. Marek a z hranice vápna, nikým neatakován, poslal pomalou ale přesnou střelu k levé tyči a poslal domácí do vedení. V 90. minutě vybojoval Kořínek na středu hřiště přímý volný kop, z něj domácí vytěžili maximum. Na vápně Král přistrčil hlavou míč k Jonášovi, a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Zvýšil tak na konečných 3:1, Měřín tak ukončil sérii 4 porážek v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch:: Znovu jsme brzo inkasovali, dostali jsme téměř identický gól jako minulý týden v Rožné. V útočné fázi pomalu získáváme znovu kvalitu, což je jedině dobře. Další pro nás dobrou zprávou je, že jsme měli plnou střídačku a kluci šli aktivně do hry. Kořínek zařídil standardku po 2 minutách na hřišti aktivní hrou, a tak by to mělo být. Je potřeba dál pracovat a podávat stabilní výkony!




Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - J. Sysel [-] (55. M. Benda [-] ) , D. Hrůza [-] , L. Prchal [-] , V. Palík [-] - M. Kolda [-] (64. J. Šoukal [-] ) , J. Marek [-] , D. Jonáš [-] , D. Robotka [-] (88. L. Kořínek [-] ) , J. Zelinka [-] (46. L. Pololáník [-] ) - P. Král [-]

TJ Strážek
J. Kováč [-] - J. Cimbálník [-] , M. Svoboda [-] , Z. Jaroš [-] , F. Lahodný [-] , M. Svoboda [-] , J. Melichar [-] , J. Chocholáč [-] , S. Lahodný [-] (77. O. Kubát [-] ) , F. Šmerda [-] , P. Kupský [-] (46. L. Macinský [-] )

ŽK: 32. J. Sysel , 53. M. Kolda , 90. L. Pololáník - 35. F. Šmerda , 44. J. Chocholáč , 73. M. Svoboda , 83. Z. Jaroš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POHANKA Václav - TROJAN Dalibor (N), HNÍZDIL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Měřínští jsou v domácím prostředí velkými favority, tipuji výhru 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zde věřím domácímu týmu.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích