Vedoucí Koněšín si proti Dukovanům B zastřílel


Branky


5. R. Badura , 16. D. Doležal , 26. D. Doležal , 35. J. Gazdík (vl.) , 45. M. Svoboda - 85. J. Černý
19

Až příliš snadné vítězství si připsali fotbalisté vedoucího Koněšína nad rezervou Dukovan

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první půli nasázeli hostům bůra

  Koněšínu opět vyšel start do utkání. Hned první návštěva v pokutovém území soupeře znamenala otevření skóre, kdy se prosadil důrazný Badura - 1:0. Druhá návštěva u branky soupeře po čtvrt hodině hry znamenala druhý gól – centrovaný přímý volný kop ještě obrana odvrátila, ale jen k domácímu Doležalovi, který propálil z velkého vše před sebou – 2:0. Třetí návštěva a třetí branka. Dlouhý míč doběhl Doležal, udělal jedinému obránci kličku a střelou z rohu malého vápna na zadní tyč zvýšil na 3:0. Hosté se snažili hrát kombinačně, vytvářeli si i šance, ale ani Pislcajt ani Krys nedokázali vyzrát na domácího brankáře. Dukovany prostě neměly svůj den. Dopředu sice ano, ale vzadu to bylo děravý. Korunu všemu nasadil hostující Gazdík, který po autu a centru domácích nedal svému brankáři šanci – gól na 4:0 z kategorie těch vlastních. Těsně před přestávkou využil rozpoložení hostů středopolař Svoboda, který se dostal do samostatného úniku, položil si brankáře a dával do prázdné – 5:0.

Hosté pouze snížili

   Druhá půle se parametrům té první ani zdaleka nepřibližovala...hosté už asi byli smířeni s tím, že pětigólové manko už asi nedoženou, domácí si asi taky byli tímto faktem jisti a úroveň hry značně poklesla. Ve druhém poločase zaujalo snad jen střídání na postu brankáře u hostů a v samotném závěru po několikerém předchozím vystřídání akce dukovanského Černého, který ani tentokrát nenechal domácímu brankáři čisté konto a pět minut před koncem kosmeticky uzavřel zápas na konečných 5:1. Utkání tak rozhodla produktivita domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Doležal Daniel, hráč: Zápas byl docela těžký, i když se to nezdálo. Soupeř byl kvalitní a díky dobré koncovce jsme vyhráli.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - MUSIL Jiří (N), DUFEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 10. 2018 13:12
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Vejvoda Pavel
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačná výhra pro Koněšín.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích