Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín jede dál


Branky


20

Fotbalisé Koněšína opět potvrdili výbornou formu a zvítězili na hřišti Rapotic B jasně 5:2 po skvěle odehrané druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj zápasu

Úvod zápasu nabídl vyrovnaný fotbal avšak s minimem šancí. Postupem času se hra rychle přelévala ze strany na stranu a zajímavé šance si vytvořily oba týmy. Šťastnější však byly hosté, kteří se dostali do vedení v 10. minutě. Domácí hráče inkasovaná branka nepoložila a už o tři minuty později bylo vyrovnáno zásluhou Němce. Poté byly Rapotice lepší a soupeře dostávaly pod tlak. Výsledkem bylo otočení výsledku utkání díky brance Škorpíka. Hosté se z tohoto momentu těžko vzpamatovávali a druhou branku mohl přidat Němec, který postupoval sám na brankáře, ale ten jej vychytal. 

Hosté ve druhé půli předvedli skvělý obrat

Hosté se z tohoto momentu těžko vzpamatovávali a druhou branku mohl přidat Němec, který postupoval sám na brankáře, ale ten jej vychytal. Začátek druhé půle se nesl v podobném duchu jako závěr prvního poločasu. Postupem času však hosté hru vyrovnali a díky šťastné brance srovnali. Domácí poté mohli zareagovat, ale své šance neproměnili. Naopak hosté byli velmi produktivní a dokázali vstřelit další tři branky. Výsledek je pro domácí poměrně krutý, protože se hrálo kvalitní a vyrovnané utkání s šancemi na obou stranách. Spokojenější však budou hráči Koněšína, kteří dokázali své šance beze zbytku využít a díky tomu berou tři body. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Výsledek je pro nás příliš krutý, neboť jsme odehráli dobrý zápas. Klíčové bylo, že se nám nepodařilo proměnit šanci na 3:1 v první půli. V té druhé, i díky našim chybám, soupeř nakonec zápas otočil. Podle výsledku se může zdát, že nás hosté přejeli, ale utkání bylo vyrovnané i co se týče šancí. Rozhodly naše chyby a větší produktivita hostů.




Sestavy


FC Rapotice B
Z. Řepa [-] - M. Dvořáček [-] , M. Pavlíček [-] , M. Škorpík [-] (57. J. Konečný [-] ) , M. Oščádal [-] , J. Tesař [-] , M. Dobeš [-] , J. Dvořáček [-] , V. Němec [-] , R. Strašák [-] (8. A. Chatrný [-] ) , M. Laš [-]

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - D. Doležal [-] , O. Šibůrek [-] , P. Zahradníček [-] (46. M. Ševčík [-] ) , D. Dvořák [-] (63. V. Konečný [-] ) , T. Konečný [-] , Š. Dvořák [-] , R. Badura [-] , L. Karásek [-] , M. Pokorný [-] , P. Zahradníček [-]

Hráči zápasu: M. Škorpík - R. Badura .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - KOLAŘÍK Aleš (N), DUFEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Jan Pitour
Tip experta: výhra hostů

Koněšín naváže na svoji sňůru vítězství a zvítězí i v Rapoticích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Koněšín je v laufu, potvrdí to i v Rapoticích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů