Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín porazil vedoucí Třebenice


Branky


16

Osm branek bylo k vidění ve šlágru kola na půdě Koněšína, ze kterého měli větší radost domácí fanoušci

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jednom gólu

V sobotu přivítali domácí na svém hřišti dosud stoprocentní Třebenice. Zápas začal opatrně s mírnou převahou Koněšína, kterou dokázal po čtvrt hodince zužitkovat pro svůj tým individuální akcí Štěpán Dvořák – 1:0. Pak aktivní Dvořák nachystal na penaltě tutovku pro L.Konečného, ten ale vůbec netrefil branku. Jenže poté jakoby Koněšín ztratil půdu pod nohama a dostal se postupem času do hrubé defenzívy. První velkou příležitost měly Třebenice v polovině poločasu, trestňák Hnízdila ještě zlikvidoval domácí brankář Hůlka. Po půl hodině už domácí kapitulovali, když si na roh pěkně naskočil Jarda Fiala a uklidil míč na přední tyč – 1:1. Hned vzápětí mohl misky vah na svoji stranu překlopit hostující Tomáš Ondráček, jenže jeho drzý průchod domácí obranou zastavil gólman Hůlka. Tlak hostů se stupňoval a Hůlka musel čelit dalšám a dalším šancím Třebenic. Nejprve vychytal dvakrát Furiše a těsně před přestávkou z úhlu i Vrbku.

Přestřelku zvládli lépe domácí

   Začátek druhé půle přinesl domácím šanci střídajícího Jandy. Následný tlak hostů otupil výpad domácího Pospíšila, jehož tečovaná střela zaplula pěkně pod břevno – 2:1. Po hodině hry přidali domácí třetí branku, kdy chybující obranou prošel Š.Dvořák a plackou pěkne po zemi vedle brankáře si připsal hnes svůj druhý zářez – 3:1. Jenže hosté snížili hned za minutu, kdy vyraženou střelu dorážel do prázdné Vrbka – 3:2. Koněšín měl ale dneska z řetězu utrženého Dvořáka, který dvacet minut před koncem završil svůj hattrick a vrátil Koněšínu zpátky dvoubrankový náskok – 4:2. Za pět minut se podařilo Třebenicím znovu snížit – po faulu na domácího Pospíšila zůstala píšťalka rozhodčího němá a i přesto, že ležel hráč na zemi, nechal sudí hru pokračovat a Hnízdil z dorážky upravil na 4:3. To už se začalo na hřišti trochu jiskřit, žlutit  a červenat. Po druhém napomenutí musel předčasně pod sprchy domácí obránce Karásek. Zbylou čtvrt hodinku už ale Koněšín i v deseti celkem slusně ubránil a hosty už do vážnější šance nepustil. Dokonce v samotném závěru v nastavení přidal pojistku nadvakrát veterán Janda – 5:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Pokorný Miloš, trenér: V první půli nás hodně podržel Matěj v brance a bylo tak ještě o co hrát. Ve druhé půli naši hráči ukázali, co v nich je a chtěl bych jim za to poděkovat. Dneska si šáhli na dno.




Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - Š. Dvořák [-] , L. Konečný [-] (46. M. Janda [-] ) , D. Dvořák [-] , J. Pospíšil [-] , M. Svoboda [-] , T. Konečný [-] , R. Badura [-] , L. Karásek [-] , M. Pokorný [-] , P. Zahradníček [-]

Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - L. Hnízdil [-] , P. Vrbka [-] (85. M. Čermák [-] ) , J. Fiala [-] , L. Svoboda [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , M. Furiš [-] , M. Ondráček [-] , V. Fiala [-] (70. L. Buchal [-] )

ŽK: 16. R. Badura , 22. L. Karásek , 74. M. Janda - 52. T. Ondráček , 64. J. Fiala . ČK: 73. L. Karásek .
Hráči zápasu: Š. Dvořák - J. Fiala .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - VÍDENSKÝ Bohumil, MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Procházka Josef
Tip experta: remíza

Ve šlágru kola se Koněšín s Třebenicemi rozejde smírně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích