Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 15:00

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divokou přestřelku ve Studenci zvládly lépe Myslibořice


Branky


8. J. Strnad , 13. J. Holoubek , 22. J. Holoubek , 56. P. Rousek , 81. P. Matějek - 2. J. Horák (p.) , 7. O. Dufek , 38. O. Dufek , 48. L. Svoboda , 62. O. Dufek , 72. O. Dufek
10

Hokejovým výsledkem 5:6 skončil zápas ve Studenci, čímž si hosté z Myslibořic nadále drží stoprocentní bodovou bilanci

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po třech gólech

Kdo přišel na utkání pozdě, tak zaváhal.

Prakticky první nebezpečná akce hostů skončila pokutovým kopem. Horák dohrál vyražený míč brankářem Rouskem a ve 2. minutě to bylo 0:1. V 7. minutě pak zvyšoval Dufek na 0:2.  Z protiútoku Strnad Jiří snížil na  1:2.  Ve 13. minutě se domácím podařilo vyrovnat Holoubkem  a ten samý hráč obrátil skóre na 3:2.  Ve 38. minutě ale Dufek vyrovnal na 3:3.

Hosté ve druhé půli o gól lepší

Druhá půle pokračovala přestřelkou. Ve 48. minutě dal Svoboda na 3:4.  V 56. minutě Rosek Pavel vyrovnal na 4:4. Hosté šli do trháku  v 62. a 72. minutě Dufkem. Domácí pouze korigovali v 81. minutě Matějkem Pavlem na konečných 5:6.



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Čekal nás další těžký pouťový zápas, ale stejně jako v Hrotovicích jsme ho zvládli. Parádní utkání pro oko diváka, hrálo se nahoru dolů a 11 branek je skvělá reklama fotbalu. Do sestavy se vrátil skvělý Ondřej Dufek a čtyřmi góly popravil Studenec. Velice kvalitní utkání od obou soupeřů.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
D. Rousek [-] - M. Mrňa [-] , P. Matějek [-] , M. Dufek [-] (46. M. Nováček [-] ) , P. Rousek [-] , F. Komárek [-] (78. P. Matějek [-] ) , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] (76. M. Kříž [-] ) , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] (87. M. Chalupa [-] ) , P. Strnad [-]

TJ Myslibořice
O. Ošmera [-] - T. Kratochvíl [-] , P. Vejvoda [-] , J. Matoušek [-] , L. Macháček [-] (78. V. Čapoun [-] ) - M. Ludvík [-] (90. M. Čapoun [-] ) , J. Horák [-] , M. Šoustal [-] , D. Kunčík [-] (89. T. Palát [-] ) - M. Pevný [-] (46. L. Svoboda [-] ) , O. Dufek [-]

ŽK: 50. J. Holoubek , 57. F. Komárek , 83. J. Strnad - 33. J. Horák , 66. L. Macháček .
Hráči zápasu: J. Holoubek - O. Dufek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SVOBODA Libor - SVOBODA Ondřej, KRYŠTOF Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Vejvoda Pavel
Tip experta: výhra hostů

Když jsem koukal na soupisku Studence tak moc mladých hráčů nemají oproti Myslibořicím i přes to, to vidím na vyrovnaný souboj ale ke konci rozhodne větší síla pro Myslibořice.

Tip: výhra domácích