2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín doma urval všechny body


Branky


12

Hostující Okříšky B si ze hřiště Koněšína odvezly poážku 2:1, kterou jim dvěma góly připravil Lukáš Konečný

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v závěru půle vyrovnali

  Okříšky dorazily do Koněšína pouze ve 12 lidech, kdy na lavičce byl k dispozici pouze náhradní brankář. Trochu nezvyklý pohled. V úmorném vedru možná jeden z důležitých faktorů. Zápas začal oboustranně opatrně s minimem šancí. Po vzájemné oťukávané byli na míči častěji techničtější hosté, udeřilo ovšem na druhé straně. Po čtvrt hodině chytrou přihrávkou vysunul Š.Dvořák Pospíšila, ten z pravé strany nacentroval do ohně a v malém vápně se zblízka prosadil L.Koněčný - 1:0. Později zaujala snad jen individuální akce novopečeného novomanžela Badury, jehož pokus ale zlikvidoval hostující gólman. Hosté se snažili o vyrovnání, ale jejich centry a nákopy spolehlivě sbíral domácí brankář Hůlka. Až do 40.minuty...to rozehrál malou domů jen na kopačky dotírajícího hostujícho protihráče, který ještě přihrál před prázdnou branku a pro dorážejícího Láníka nebyl problém vyrovnat na poločasových 1:1.

Výhru domácích vystřelil Lukáš Konečný

   Do druhého poločasu poslali domácí na hřiště nezvykle hned trojici čerstvých hráčů. Hosté měli zpočátku možná optickou převahu, ale výsledkem bylo jen nastřelené břevno. Pak jakoby  začali fyzicky odpadat a neměli už síly dotáhnout akce až do konce. To domácím deset minut před koncem vyšla jedna z akcí, kdy se sice Šibůrek z levé strany ještě neprosadil, ale brankářem vyražený míč z malého vápna uklidil do prázdné branky dnes dvougólový Lukáš Koněčný – 2:1. Pojistku ještě na straně domácích mohli přidat Šibůrek a Badura, skóre se už ovšem neměnilo. Domácí si tak připsali premiérové vydřené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Hůlka Matěj, hráč: V první polovině byli určitě technicky lepší hosté. V druhé polovině jsme se však k míči dostávali častěji my. Možná také proto že jsme mohli v druhém poločase vystřídat tři hráče, tím jsme byli zřejmě odhodlanější a aktivnější.




Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - L. Konečný [-] , M. Ševčík [-] (46. M. Betka [-] ) , J. Pospíšil [-] , Š. Dvořák [-] , O. Šibůrek [-] , T. Konečný [-] (46. M. Svoboda [-] ) , R. Badura [-] , M. Loukota [-] , P. Zahradníček [-] , L. Karásek [-] (46. D. Dvořák [-] )

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - V. Němec [-] , P. Netolička [-] , J. Dokulil [-] , L. Mašek [-] , J. Hroch [-] , M. Večeřa [-] , V. Bulant [-] , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] , L. Láník [-]

ŽK: 35. P. Zahradníček - 5. J. Hroch .
Hráči zápasu: M. Hůlka - J. Dokulil .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: OŠMERA František - MUSIL Jiří (N), DUFEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Procházka Josef
Tip experta: remíza

V tomto zápase může vítězně odejít kterýkoliv tým a proto volím zlatý střed.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích