2:1
(1:1)
39. P. Ciprys (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:30

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola rozhodl pro domácí Rudíkov v poslední minutě Josef Pažourek mladší


Branky


9. J. Pažourek , 90. J. Pažourek - 39. P. Ciprys (p.)
12

Ve šlágru kola kralovali se za domácí střelecky prosadili otec ze synem Pažourkovi a zajistili svému týmu vedení v celé soutěži, bez ztráty kytičky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jednom gólu

Domácí začali velmi aktivně a několikrát se málem dostali k zakončení, ale chyběla větší snaha. V 9. minutě domácí Skryja M. byl u míče dřív než brankář hostů Nejerál, míč posunul před bránu, kde se k míči dostal Trnka J. a poslal ho směrem k bráně, tam se vřítil Pažourek Josef st. a míč poslal do prázdné brány. Hned po té šel dle „harmonogramu“ střídat a předal své „žezlo“ svému synovi. Bylo to krásné zakončení kariéry aktivního fotbalisty. Při odchodu středem diváků byli již připraveni gratulanti, kteří mu poděkovali za 26. sezón hraní v dresu Rudíkova. Při zákroku před vstřelenou brankou se zranil hostující brankář Nejerál a ač to zkoušel „rozchodit“, tak to nešlo a ve 23. minutě ho musel nahradit hráč z pole a do pole přišel Veškrna. Domácí nějak polevili a hosté pohrozili ve 29. minutě, kdy dlouhý nákop hostů propadl mezi obránci domácího týmu, za ně si naběhl hostující Vyletěl a z otočky vystřelil, míč se otřel o vršek břevna a šel na odkop. Minutu na to to mohlo být veselejší pro domácí, Trnka P. „zatlačil“ hostujícího obránce do nesnází a ten v nouzi odkopl jen na kapitána domácího týmu Nožičku, který poslal centr ke vzdálenější tyči, tam byli dva osamoceni domácí hráči, Pažourek ml. a Skryja M., před Pažourkem hlavičkoval Skryja nad branku. Ve 32. minutě opět zaváhání v obraně domácího týmu, opět byl u míče Vyletěl a posunul na Macka, kterého výtečně vychytal domácí brankář Doležal. Ve 37. minutě to bylo zajímavé na druhé straně, nákop domácích do vápna hostů, míč se odrazil k Pažourkovi ml. a ten zakončoval v pádu, slabou střelu brankář chytil. Ve 38. minutě to byl další dlohý nákop hostů a opět byl za obranou domácích Vyletěl, míč směřoval k rohovému praporku a domácí brankář nesmyslně vyběhl a ve snaze míč chytit, tak chytil nohu Vyletěla. Následovala ŽK a pokutový kop, který s přehledem proměnil hostující Ciprys. Poslední šanci prvního poločasu měli domácí, Trnka P. rozehrál rohový kop na Nožičku, který zakroutil centr ke vzdálenější tyči, tam našel hlavu Mikysky, ale jeho hlavička se nevešla mezi tyče a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. 

 

Domácí rozhodli v nastavení

Druhý poločas začali hosté velmi aktivně a byli mnohem častěji s míčem u velkého vápna domácího týmu, z aktivity však vytěžili pouze střelu z hranice velkého vápna, střelu vytáhl Doležal na rohový kop. Domácí založili útok v 65. minutě, konkrétně to byl Pažourek ml., který poslal centr na pravou stranu Klímovi, který potáhl míč k brankové čáře a poslal přihrávku před bránu, kde byl Skryja M. a před ním prázdná brána. Skryja však vůbec netrefil míč. Od tohoto okamžiku začali hrát domácí hráči prim a hosty už nepustili do žádné výrazné šance. V 77. minutě Trnka P. zahrál rohový kop a ve vápně našel Mikysku, který hlavou poslal míč do rukou brankáře. V 84. minutě byl u zrodu útočné akce domácího týmu Dobrovolný, poslal míč na Trnku J., ten utekl obránci a poslal do vápna Skryjovi M., který zakončil střelou z otočky, obránce srazil míč na rohový kop. Na hostech bylo vidět, že jsou spokojeni s bodem a snažili se kouskovat hru, to se jim vymstilo v 90. minutě, kdy útok domácího týmu založil Dobrovolný, míč šel po ose Dobrovolný, Trnka J. a Pažourek ml., který to vzal na sebe a vystřelil, míč změnil směr od obránce hostů a brankáře zastihl v protipohybu, brankář mokrý míč jen srazil a ten skončil v síti. V domácím týmu vybuchla obrovská radost a hosté přišli i o ten jediný bod, který měli na dosah. 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: „Čekal jsem vyrovnaný zápas a to se potvrdilo. Začali jsme dobře, branku vsítil Pažourek Josef starší. Po vedoucí brance jsme přenechali aktivitu soupeři, kteří se vyrovnání dočkali po zbytečném faulu brankáře Doležala a proměněním pokutového kopu. Konec zápasu patřil nám a zaslouženě jsme vstřelili vítězný gól

TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: Do utkání jsme nastoupili v hodně oslabené sestavě což se projevilo na naší hře. V průběhu utkání soupeř navíc zranil našeho brankáře, takže jsme za 4 odehraná kola v brance protočili 4 brankáře. Trápí nás rozsáhlá marodka, takže je veliká škoda, že jsme remízový výsledek neudrželi do konce a v nastavení jsme inkasovali.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - Z. Skryja [-] , D. Lehký [-] (53. T. Klíma [-] ) , J. Dobrovolný [-] , M. Mikyska [-] - P. Malec [-] , P. Trnka [-] , L. Nožička [-] , J. Trnka [-] - M. Skryja [-] (90. V. Skryja [-] ) , J. Pažourek [-] (12. J. Pažourek [-] )

TJ Vladislav
J. Nejerál [-] (23. R. Veškrna [-] ) - J. Orálek [-] (70. M. Kašpar [-] ) , L. Petz [-] , O. Krátký [-] - D. Veleba [-] , M. Hort [-] , J. Hrůza [-] , M. Tůma [-] , P. Vyletěl [-] , P. Ciprys [-] - F. Macek [-] (86. K. Čihal [-] )

ŽK: 39. L. Doležal - 10. O. Krátký , 20. P. Ciprys , 74. J. Hrůza .
Hráči zápasu: J. Pažourek - M. Tůma .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KAŇKA Josef - KALÁŠEK Martin, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Procházka Josef
Tip experta: remíza

Souboj dvou vedoucích týmů se stoprocentní bilancí skončí nerozhodně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů