1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 14:00

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín znovu těsně vyhrál


Branky


25

Měřín má po dvou kolech šest bodů a oba zápasy vyhrál stejným výsledkem - 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Zápas hraný netradičně v sobotu odpoledne měl slibovat tuhý a vyrovnaný boj. Ještě než zazněl zahajovací hvizd, tak proběhl malý ceremoniál. Vedení Jiskry Měřín se rozloučilo s dlouholetou oporou Martinem Koldou.

 


Konečně bylo zahájeno utkání a od prvních minut, se boj odehrával převážně ve středu hřiště. Za zmínku stojí snad pokus hostů z jedenácté minuty, který v klidu zpacifikoval domácí brankář Hladík. O pár minut později zahrávali domácí rohový kop, který zakončoval Tomáš Kuřátko ovšem mimo vymezený prostor. Měřínští pomalu přebrali aktivitu a lépe kombinovali. Ale byli to hosté, kteří ukázali, v čem je jejich síla. Ve 39. minutě zahrozili z rychlého protiútoku, který na poslední chvíli zlikvidovala stoperská dvojice Netolický - Polák. To bylo z prvního poločasu to nejzajímavější. Do kabin se tudíž odcházelo za bezbrankového stavu.

Polák po přestávce rozhodl

Druhý poločas začali domácí daleko aktivněji. Zrychlili kombinaci a zatlačili hosty ještě blíž před svoji svatyni. Z toho samozřejmě pramenilo více šancí. Jedna taková se zrodila hned ve 47. Minutě, kdy Vlasta Beran zahrával volný přímý kop z levé strany. Místo očekávaného centru zvolil tvrdou přízemní střelu. Ta se odrazila k volnému Davidu Polákovi, který v akrobatické pozici zakončil a otevřel tak skóre zápasu - 1:0. Hosté se jen velice těžko dostávali na dostřel domácí branky. V 53. minutě kdy Michal Matoušek přesným centrem našel ve vápně Vlastu Berana, který tvrdou hlavičkou orazítkoval tyč. O šest minut později se ocitl stejný hráč v samostatném úniku, ale opět chyběla přesnost jeho zakončení. Navíc hostující brankář se zaskvěl skvělým zákrokem. Domácí pomalu posílali na hřiště čerstvé síly a tím ještě zvyšovali obrátky v útočné fázi. Důkazem byla 73. minuta, kdy právě čerstvý Michal Hladík prošel obranou až před gólmana, který ovšem ukázal další ze skvělých zákroků a zabránil tak změně skóre. Nebyli to jenom domácí, kteří usilovali o vstřelení branky. I hostům z Luk se nedá snaha upřít. Jedna taková situace přišla v 80. minutě, kdy jeden z hostujících hráčů vyslal z dobrých 40ti metrů nepříjemnou střelu. Měřínský brankář Hladík se „zavěsil“ do vzduchu a dokázal vytěsnit balón mimo tři tyče. Poslední hezkou akci předvedl střídající Karel Kružík, kdy postupně oklamal tři bránící hráče, dostal se tím až přímo před brankáře Luk, ale nepřehodil ho.

 


Měřínští tak mají po dvou kolech šest bodů, dvě vstřelené branky, ale taky dvě čistá konta.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Za úmorného vedra jsme narazili na silného soupeře, který měl v první půlce možná více šancí a snad by si i zasloužil skórovat. Ve druhém poločase jsme ho ale přimáčkli a byli jsme daleko nebezpečnější, což jsme ovšem měli potvrdit větším počtem branek. Každopádně pro nás cenné tři body. Musím pochválit hlavně zadní řadu, která pod vedením Netolického pracovala opravdu skvěle.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - L. Pololáník [-] (59. K. Kružík [-] ) , V. Beran [-] (69. M. Hladík [-] ) , M. Souček [-] , M. Kožený [-] , T. Bublán [-] , T. Kuřátko [-] (90. J. Marek [-] ) , T. Láznička [-] , D. Polák [-] , J. Netolický [-] , M. Matoušek [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - P. Hintnaus [-] (52. M. Pešák [-] ) , M. Bratršovský [-] , L. Vařejka [-] , I. Kucarov [-] , Š. Číhal [-] , Z. Hlávka [-] , F. Toman [-] , P. Číhal [-] , J. Šimek [-] , D. Stejskal [-] (78. M. Poláček [-] )

ŽK: 53. D. Polák , 90. K. Kružík - 6. Z. Hlávka .
Hráči zápasu: D. Polák , J. Netolický - J. Kanswohl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BULA Nikola - BENEŠ Jiří, HROMÁDKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích