Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 15:30

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínská Svratka zvítězila gólem na konci zápasu


Branky


21

Třebíčští dokázali smazat dvoubrankové manko, jenže v třetí minutě nastavení inkasovali a domů tak jedou bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli rychle do dvoubrankového vedení

První poločas patřil domácím, kteří měli spoustu šancí, ale proměnili jen dvě. Hned v první minutě domácí ještě míč za Jonáše neprotlačili. Následně v 8. minutě prošel Starý středem hřiště, našel Pekárka a jeho centr zapadl k zadní tyči branky hostí - 1:0. O dvě minuty později hosté ve středu hřiště ztratili míč a po rychlé akci našel Pekárek na malém vápně zcela volného Plhala, který se nemýlil - 2:0. Domácí hrozili především po rohových kopech, ale v několika případech jim chyběl větší důraz. Neujala se ani Josífkova střela z dálky, která těsně minula hostující svatyni. Šaclův průnik zakončený střelou k tyči zase skončil zákrokem brankáře Jonáše. Jedinou šanci hostí měl Maleta, ale Chrásta nepřekonal. Do kabin šli tak zaslouženě s vedením v kapse domácí.

Hosté vyrovnali, nakonec se však stejně radovali domácí

Po pauze se karta obrátila. Hosté zpřesnili svoji kombinaci, zlepšili pohyb a domácí s tím měli problémy. Nicméně si hosté vypracovali jen dvě šance, ale obě proměnili. Po hodině hry se po nedorazech v domácí defenzivě dostal ke střele z hranice velkého vápna Tomáš Hrbáček a trefil šibenici - 2:1. Poté mohli domácí po dvou brejcích Pekárka a jednom Dvořáka rozhodnout, ale Jonáše nepřekonali. V 90. minutě domácí po rohovém kopu nedokázali odehrát míč do bezpečí a Lorenc pohotově překonal Chrásta - 2:2. V tří minutovém nastavení domácí vrhli všechny síly do útoku. Josef Chrást vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře. Následovala série rohů. Po jednom z nich dostal před Jonáše míč Starý a v tlačenici se nejlépe zorientoval Michal Šacl, který domácím vystřelil tři body - 3:2.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž, trenér: První půle byla podle našich představ. Jen jsme měli dát více branek a vyhnuli bychom se tomu, co se stalo ve druhém poločase, kdy jsme vypadli z role a hosté byli lepším týmem. Nakonec jsme po divokém závěru šťastně vyhráli.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - M. Drdla [-] - J. Chrást [-] , M. Pekárek [-] , I. Plhal [-] (81. V. Skryja [-] ) , M. Šacl [-] , Z. Starý [-] , M. Mužátko [-] (76. L. Dvořák [-] ) , Z. Josífek [-] , J. Janů [-] , R. Smejkal [-]

HFK Třebíč B
J. Šplíchal [-] - M. Sáček [-] , J. Uličný [-] - D. Lorenc [-] - M. Benáček [-] (81. T. Staněk [-] ) , A. Suchna [-] , V. Bence [-] , J. Pecka [-] , S. Renát [-] , V. Maleta [-] , T. Hrbáček [-]

ŽK: 12. Z. Starý - 42. M. Benáček , 79. J. Pecka .
Hráči zápasu: Z. Starý , M. Šacl - T. Hrbáček .
Místo: Radešínská Svratka. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Daniel Procházka

Expert: Zdeněk Peňáz
Tip experta: výhra domácích

Ve Svratce se hraje na velice špatném terénu, navíc na úzkém hřišti a to je velká výhoda domácích.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích