2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina otočila derby a bere všechny body


Branky


19

V rámci 5. kola se sehrálo derby v Novém Městě, kam zavítala Radešínská Svratka. Přestože šli po více než hodině do vedení hosté, domácí stihli do konce zápasu zápas otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nerozhodně bez branek

V prvním poločase domácí drželi míč, ale koncentrovaná defenziva hostí jim toho příliš nedovolila, a tak domácí tým hrozil především standardních situacích. Po jedné takové v závěru poločasu trefil břevno hostující branky Lukáš Slavíček. Hosté se snažili o rychlé brejky, ale chyběl jim větší klid ve finální fázi.

Slušně zaplněné hlediště vidělo obrat domácího týmu

Domácí i ve druhém poločase měli častěji míč na svých kopačkách. Hosté však začali vystrkovat drápky a rychlými kontry nabourávali snahu domácích. V 66. minutě na levé straně Mužátko s Pekárkem přečíslili domácí obranu, druhý jmenovaný přihrávkou pod sebe našel Zdeňka Starého a jeho bomba z hranice velkého vápna skončila přesně u tyče - 0:1. Domácí poté zahrozili Bouškem, ale jeho nájezd Chrást zneškodnil. Poté byl ve velké šanci Follprecht, ale těsně minul. Domácí se radovali z vyrovnání v 78. minutě, kdy hosté zbytečně ztratili míč a po akci Petr Blažíčka doklepl balón za hostujícího gólmana Martin Žák - 1:1. O čtyři minuty později se k dlouhému nákopu odhodlal Jiří Veselý, Chrástovi nešťastně propadl míč a Libor Polnický jej doklepl do prázdné brány - 2:1. Hosté mohli ještě srovnat díky Pekárkovi, který prostřelil skrumáž těl, ale trefil jen Davida Jurana.



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž, trenér: Podali jsme disciplinovaný a koncentrovaný výkon. Po naší brance jsme mysleli na body, ale naše dvě velké chyby domácí potrestali a skóre otočili. Škoda.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
D. Juran [-] - V. Dobrovolný [-] (73. P. Follprecht [-] ) , P. Duda [-] , A. Boušek [-] (85. J. Havelka [-] ) , M. Žák [-] , L. Polnický [-] , L. Slavíček [-] (44. M. Vašíček [-] ) , V. Bárta [-] , R. Blažíček [-] , P. Blažíček [-] , O. Poul [-] (56. J. Veselý [-] )

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - M. Drdla [-] - R. Smejkal [-] , Z. Starý [-] , I. Plhal [-] , M. Mužátko [-] (87. J. Bartoň [-] ) , Z. Josífek [-] (80. L. Gabriel [-] ) , J. Janů [-] , M. Pekárek [-] , J. Chrást [-] , M. Šacl [-]

ŽK: 70. R. Blažíček , 72. M. Žák - 61. Z. Starý , 78. I. Plhal , 80. M. Mužátko , 88. M. Šacl .
Hráči zápasu: M. Žák , R. Blažíček - M. Drdla .
Místo: Nové Město na Moravě. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Kůrka Jaroslav - NENADÁL Pavel, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: výhra hostů

Snad všichni naši hráči v Novém Městě hráli, a tak máme o motivaci postaráno. Se Žďárem jsme si dokázali, že můžeme hrát s každým. Nemůžu dát nic jiného než výhru hostů. Dáme gól v 90. minutě po skrumáži hlavou – 0:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Na velkém hřišti vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích