T. Tofl 34.
2:1p.
(1:0)
71. M. Žíla (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí remizovalo s týmem Radkovic


Branky


34. T. Tofl - 71. M. Žíla (p.)
13

Souboj dvou týmů s ne úplně dobrou formou rozhodly až pokutové kopy, které zvládli lépe domácí hráči a připisují si tak důležité dva body. Hostující hráči připisují první bod v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól domácích

V úvodní desetiminutovce si domácí brankář jistě poradil se dvěma střeleckými pokusy hostů ze dvaceti metrů. Ve 13. minutě se v šestnáctce hezky uvolnil P. Karlík, ale následně mířil jen do tyče. Vzápětí P. Karlík předchozí akci identicky zopakoval a ránu na první tyč zastavil hbitě pravou nohou hostující gólman. Ve 20. minutě T. Makrlík vyboxoval tvrdou ránu z osmnácti metrů, ale na první opravdu vyloženou šanci se stále čekalo. Ve 35. minutě vymyslel P. Karlík parádní přízemní dvacetimetrový pas na sprintujícího Tomáše Tofla, který utekl všem obráncům a prostřelil vybíhajícího brankáře – 1 : 0. Ve 40. minutě Radkovice ve středu pole zachytily kratší odkop T. Makrlíka, gólman však ihned poté svoji nepřesnost proti velké příležitosti rychlým reflexem napravil. První poločas uzavřela fotbalová lahůdka. Hostující hráč předvedl parádní pumelici z trestného kopu snad ze třiceti metrů a gólman skvělou robinzonádu do pravé šibenice.

Hosté vyrovnaly

V 50. minutě si se dvěma protihráči elegantně pohrál P. Karlík, poslal do stoprocentní šance T. Tofla, avšak ten samostatný postup na brankáře zakončil levačkou příliš vysoko. V 56. minutě se po centru zprava ocitl před T. Makrlíkem zcela osamocený útočník, ale tak dlouho váhal s koncovkou, až si míč nechal neuvěřitelně utéct do autu. O dvě minuty později si před odkrytou svatyni Radkovic šikovně nabíhal P. Karlík, jenže po levém křídle unikající J. Pelc mu jednoduchou přihrávku do tisíciprocentní pozice adresovat nedokázal. V 62. minutě hosté zblízka v jasné situaci vystřelili velmi slabě a T. Makrlík tak na brankové čáře žádné problémy neměl. Třetí možnost na vyrovnání hosté v 73. minutě neodmítli. Nedovolený zákrok M. Davídka v rohu velkého čtverce potrestal z penalty Marcel Žíla – 1 : 1. V 77. minutě brankář hostů zasáhl proti skryté ráně P. Karlíka z hranice šestnáctky fantasticky. Z protiútoku pálili ve výborné možnosti hosté, pokus tečovaný M. Davídkem však T. Makrlík stihl zastavit levou nohou. Obě družstva si na své konto připsala jeden mistrovský bod za zaslouženou remízu a o druhý se utkala v penaltovém rozstřelu.

Penalty zvládli lépe domácí

Radkovice se ale mýlily dvakrát – čtvrtý pokus vyslali totálně mimo a pátý přímo do středu branky, kde číhal připravený T. Makrlík.

Domácí se mýlili pouze jednou - druhý pokus zneškodnil V. Brada

A tak si druhý bod do tabulky připisují domácí hráči. 



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
T. Makrlík [-] - M. Davídek [-] , P. Karlík [-] , M. Šamšula [-] , K. Kalista [-] , J. Louda [-] (77. F. Brudna [-] ) , V. Homolka [-] (1. S. Hefert [-] ) , J. Pelc [-] , T. Tofl [-] , D. Hulec [-] (62. D. Šlajs [-] ) , M. Krejčí [-] (89. M. Šesták [-] )

TJ Sparta Radkovice
V. Brada [-] - S. Tisot [-] , L. Tolar [-] (71. M. Myslivec [-] ) , V. Soyma [-] , J. Bešta [-] - J. Horský [-] (61. R. Šatava [-] ) , J. Stehlík [-] , D. Fiala [-] , R. Soušek [-] (61. L. Touš [-] ) , J. Brada [-] (85. J. Bořík [-] ) - M. Žíla [-]

ŽK: 71. T. Makrlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Škoda Pavel - KUNEŠ Štěpán (N), VEIT Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Stanislav Štěpán

Expert: Ondřej Skála
Tip experta: výhra domácích

Spálené Poříčí doma získá 3 body a Radkovice budou i po 5. kole stále bez bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích