M. Zámeček 11. (vl.)
M. Chvosta 45.
M. Kůsa 77.
3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Výhru domácích zajistil parádní trefou Martin Kůsa


Branky


11. M. Zámeček (vl.) , 45. M. Chvosta , 77. M. Kůsa - 10. F. Vraštil , 53. F. Vraštil
22

Pět gólů a nerozhodný stav až do 77. minuty nabídlo utkání třetího kola plzeňské I. A třídy mezi domácími Kralovicemi a Bukovcem. Nakonec o vítězi rozhodl Martin Kůsa, když se trefil parádní ranou ze zhruba 25. metrů přímo do růžku hostující branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé branky

Oba týmy měly před vzájemným zápasem na kontě jednu výhru po dvou odehraných kolech A třídy, a proto se očekávala vyrovnaná partie. Skóre načal v 10. minutě útočník Bukovce Filip Vraštil, který dostal průnikovou přihrávku mezi obránce od spoluhráče Buchty a oproti předešlým zápasům zakončil bez zbrklosti placírou okolo gólmana domácích Šotta - 0:1. Tento stav však vydržel pouze jednu minutu, protože znenadání se na druhé straně po centru Ondřeje Dušičky odrazil balón od hostujícího obránce Zámečka do vlastní branky a bylo srovnáno. 1:1. O pár minut později se opakoval stejný scénář, když opět všem pláchl domácí Dušička, ale Koča ve vápně míč podběhl. Na přestávkových 2:1 pak ve 45. minutě upravil kralovický Marek Chvosta, který se po sólu obránce Hyneše prosadil placírou k tyči. 

Kůsova šibenice

Domácí dominance na balónu se v průběhu druhé půle začala vytrácet a kormidlo přebrali hosté. „V jednu chvíli jsme se vůbec nemohli dostat za půli, nedokázali jsme rozkouskovat hru," komentoval průběh asistent kouče domácích Jiří Koudele. A to se Kralovicím stalo osudným, jelikož v 53. minutě se o slovo přihlásil opět hostující Filip Vraštil, který se po rychlé akci na tři doteky, kterou založil další útočník v kádru Bukovce David Milfort, dostal na penaltě k zakončení a střelou k tyči vyrovnal na 2:2. Zhruba o 25 minut později však hosté faulovali domácího Dušičku, který celý zápas neúnavně provětrával soupeřovy obránce, a byla nařízen přímý kop. K němu se svátečně postavil domácí stoper Martin Kůsa a ranou z 25 metrů vymetl přesně šibenici hostující branky - 3:2. V závěru pak domácí odlolali tlaku a pohlídali si vydřené vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kralovice
Asistent trenéra Jiří Koudele: Začátek byl dobrý, byli jsme aktivní a celou první půli jsme měli více ze hry. Za druhý poločas jsme si sice úplně výhru nezasloužili, ale po té ukázkové střele z přímého kopu ten zápas ani nemohl dopadnout jinak.

SK Plzeň - Bukovec
Trenér Smíšek: Z prvních tří kol to byl náš nejlepší odehraný zápas, proto ani nejsem naštvaný. Po fotbalové stránce se na to dalo koukat, i když zápasu by více slušela remíza. Jedeme dál a snad body přijdou.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - M. Zeman [-] , M. Řenč [-] (65. M. Pánek [-] ) , O. Dušička [-] , T. Běhounek [-] , D. Hyneš [-] , P. Koča [-] (80. P. Gažák [-] ) , M. Chvosta [-] , M. Horyna [-] , M. Kůsa [-] , M. Bulín [-]

SK Plzeň - Bukovec
M. Mikeš [-] - T. Buchta [-] , P. Podzimek [-] , M. Zámeček [-] , V. Červený [-] (46. D. Milfort [-] ) - J. Nový [-] , J. Havelka [-] , J. Fakan [-] , M. Rubricius [-] - F. Vraštil [-] , L. Stach [-] (70. M. Bernard [-] )

ŽK: 67. O. Dušička - 35. M. Zámeček .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Josef Majer

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra domácích

Měl to být souboj dvou osvědčených kanonýrů, tedy Lavička vs. Roth, ale druhý jmenovaný odešel do Zruče. Věřím spíše domácím, hosté se zachránili loni především díky střelecké jarní explozi již zmíněného Rotha. Nějakých 25 jarních gólů nahradíte pouze pokud máte kouzelný prsten Arabely a ten pokud mě paměť neklame nevlastní hostující trenér Smíšek, ale Rumburak.
Můj tip: 2:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kralovice doma vždycky hráli dobře

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích