Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

22.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křemže v deseti nestačila na Kájov


Branky


10

Hosté z Kájova využili početní převahu a odvezli si body z Křemže, které jim zajistily celkové třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kájov měl převahu

Domácí hráči do utkání nastoupili v deseti lidech a bez hráče minulého a své opory v brance Daniela Klimeše, který si musel plnit své pracovní povinnosti. Do brány si tedy stoupnul trenér Radek Linha, který minulé kolo vstřelil branku a nyní si také nevedl vůbec špatně a prokázal svou univerzálnost. Navíc domácí Troup dva předchozí zápasy pro zranění nedohrál a nyní nastoupil s nedoléčeným zraněním. Křemže proto zvolila velmi defenzivní taktiku na úvod utkání. V 8. minutě se oslabení domácí překvapivě ujali vedení. Tomáš Matějka si naběhnul na přihrávku a nepříliš silnou střelou na bližší tyč zaskočil gólmana hostů, 1:0 pro Křemži. V 15. minutě poslal z rohového kopu centr do vápna Žilavý. Balón si našel Jan Petřík a hlavičkou pod břevno srovnal na 1:1. Hosté měli nadále více ze hry a domácí, ač v početní nevýhodě srdnatě vzdorovali. Ve 36. minutě Luigi Kolaj po přihrávce od Lippla obstřelil brankáře ranou po zemi k tyči a poslal kájovské hráče do očekávaného vedení. Ve 44. minutě našel Schönkypl rozběhnutého Maršála, který posunul míč do míst, kde se nacházel David Čábela, jenž určil poločasové skóre 3:1 ve prospěch Kájova.

Domácí zdramatizovali zápas

Obraz hry se na začátku druhého dějství nezměnil. Domácí obrana se snažila odolávat tlaku hostující ofenzivy. V 50. minutě vyslal Maršál přihrávku na zadní tyč, kde Jan Čer levou nohou střelou o tyč zvýšil už na 4:1. V další šanci se ocitnul Kolaj, který na dálku bojoval s chvalšinským Cábou o korunu krále střelců, ale centr Petříka nasměroval pouze do tyče. V 61. minutě si domácí Josef Zeman narazil s Troupem, prošel přes hostující obranu, na penaltě udělal kličku vybíhajícímu gólmanovi a balón dovezl až za brankovou čáru, 2:4 z pohledu Křemže. Hned v 62. minutě důrazný Jan Fučík přetlačil hostující stopera Němce, dostal se do samostatného úniku a podobně jako o chvíli dříve Zeman obešel brankáře a snížil na rozdíl jediné branky. Domácí hráči srdnatě bojovali, ale ve velkém vedru na vyrovnání neměli dostatek sil. V 68. minutě se do šance dostal Luigi Kolaj, který obstřelil brankáře ranou v tyči a zvýšil na 5:3 ve prospěch Kájova. Domácí Fučík ještě v závěru nastřelil tyčku, ale na výhře hostů se už nic nezměnilo. Fotbalisté Sokola Kájov tak obsadili celkové třetí místo a K5emže skončila devátá.



Ohlasy k zápasu


Sokol Křemže
Jakub Troup - hráč: Jsme rádi, že jsme sezónu uzavřeli. V létě se nám mají vrátit dorostenci, takže se snad přes léto zformujeme, abychom nejezdili na zápasy v deseti lidech.

TJ Sokol Kájov
Miroslav Grabec - trenér: Průběh zápasu ovlivnil nízký počet hráčů domácích, my jsme nakonec poslední bitvu uválčili hokejovým výsledkem.



Sestavy


Sokol Křemže
R. Linha [-] - P. Klimeš [-] , J. Troup [-] , T. Matějka [-] , K. Rolník [-] , M. Kočer [-] , J. Fučík [-] , P. Rienessl [-] , A. Severa [-] , J. Zeman [-] , P. Kouba [-]

TJ Sokol Kájov
T. Galko [-] - J. Petřík [-] , V. Žilavý [-] , J. Němec [-] - A. Novotný [-] , P. Schönkypl [-] , J. Čer [-] - D. Čábela [-] , L. Kolaj [-] , O. Maršál [-] , J. Lippl [-]

ŽK: 19. M. Kočer , 52. J. Fučík , 54. P. Kouba - 49. V. Žilavý , 65. J. Němec .
Hráči zápasu: R. Linha , J. Zeman - L. Kolaj , J. Petřík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Petroušek Antonín - STRÁSKÝ Jiří (N), ŠMIKMÁTOR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Tady věřím Kájovu. Má zkušené mužstvo a s urputnou obranou Křemže si poradí a odvezou si všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů