2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

14.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvalšiny porazily Lipno a pokračují v jízdě za postupem


Branky


17

Chvalšinští fotbalisté zdolali Lipno 2:0 a jako jediní ještě na jaře neztratili ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chvalšiny pálily šance

V sobotním téměř letním počasí se domácí fotbalisté vrhli do útoku a dokazovali, že jsou na vedoucí příčce tabulky právem. Lipenští se snažili hrát ze zabezpečené obrany a vyčkávali na své šance v defenzivním bloku. V první zajímavé situaci zápasu se ocitli hosté. Sládek milimetrovým pasem vybídnul ke skórování Knotka, který však obtížnou střelu z úhlu nedokázal přetavit v gól. Poté se do šancí začali dostávat domácí. Po ztrátách míče lipenských hráčů ale nikdo z trojice Fučík, Kaprál, Babinský nedokázal zamířit přesně a branku netrefili. Nutno dodat, že Chvalšiny měly celou první půli velkou převahu, skóre však zůstalo 0:0.

Fučík rozhodl o výhře favorita

Do druhého poločasu vstoupili opět aktivněji domácí. Ve 48. minutě už Chvalšiny svou převahu přetavily v branku. Po standartní situaci Babinský prodloužil míč hlavou na Lukáše Fučíka, který využil svou rychlost, odpoutal se od obrany a překonal brankáře Dočkala. Po vedoucí brance se srazil domácí brankář se spoluhráčem Slukou. Sluka odnesl střet ošklivě naraženým a nateklým loktem a musel být střídán. Lipno začalo hrát více ofenzivněji, ale bez vážnějších šancí.   V 74. minutě se domácí rychlík Lukáš Fučík dostal do samostatného úniku po přihrávce Petra Cáby a své sólo zakončil z levé strany na zadní tyč, 2:0. Hráči Lipna se snažili s výsledkem zápasu ještě pohnout a v závěrečné čtvrthodině se dostali do několika zajímavých šancí, které však skóre nezměnily.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel - trenér: Zápas s Lipnem nám nevyšel podle představ. Řekli jsme si, že prvních 15 minut vysuneme presink a budeme chtít rozhodnout hned na začátku. Zastavila nás opět slabá produktivita v zakončení. V 8. minutě už jsme měli vést 3:0. Šance jsme však zahodili a do poločasu byl stav 0:0. V šatně jsem nabádal hráče, aby zkvalitnili zakončení a to Fučík splnil do puntíku hned ve 2. minutě druhé půle. Pak se nám zranil Sluka, museli jsme přeskupit řady a na naší hře to bylo znát. Naštěstí do brejku utekl Fučík a svým druhým gólem definitivně rozhodl. Chválím celý tým za bojovnost a za hru bez inkasovaného gólu. Mužem utkání byl Lukáš Fučík, který utkání rozhodl.

FC Lipno nad Vltavou
Ondřej Panský - hráč: Proti Chvalšinám, které soutěží proplouvají téměř bez ztráty bodu, to byl těžký zápas. Na Lipně máme výborný tým, ale na domácí to bohužel ani napodruhé v sezóně nestačilo, byli ještě o kus lepší. Dostali jsme góly po našich chybách a sami jsme vepředu nedokázali obranu Chvalšin překonat, takže mírný zklamání asi je, ale určitě se nemáme za co stydět a naopak vidím náš výkon ze soboty jako velké plus do budoucna.



Sestavy


TJ Sokol Chvalšiny
D. Konečný [-] - L. Fučík [-] , Z. Ginzel [-] , P. Postl [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , T. Nymsa [-] , J. Fic [-] , M. Kamenský [-] , P. Kliner [-] , T. Holas [-]

FC Lipno nad Vltavou
F. Dočkal [-] - M. Schober [-] , L. Fenc [-] , Z. Skípala [-] , K. Krauskopf [-] , P. Sládek [-] , J. Knotek [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , T. Kordík [-] , O. Panský [-]

ŽK: 73. D. Konečný - 59. M. Schober .
Hráči zápasu: D. Konečný , L. Fučík - P. Sládek , V. Březina .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Holub Jaroslav - ČAREK Miroslav (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Chvalšiny si jdou hrdě pro postup, Lipenští jim příliš problémů nenadělají a body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích