0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 16:00

7.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní nepomohly ani posily z áčka, Chvalšiny vyhrály rozdílem třídy


Branky


15. L. Fučík (p.) , 44. M. Babinský , 75. L. Fučík , 90. V. Aust
22

Větřní B chtělo proti Chvalšinům bodovat, a tak si pozvalo do utkání i dva hráče A týmu – Gutheise a Weinharda. Ani ti však Větřní k bodům nepomohli…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fučík proměnil pokutový kop

Začalo se ve velkém tempu, leč šancí bylo pramálo. Až v patnácté minutě utekl Sluka, zezadu ho podkosil obránce Votýpka a pískala se penalta. Míč si postavil Lukáš Fučík a poslal Chvalšiny do vedení – 0:1. Chvalšiny vstřelená branka nakopla. Hostující hráči ovládali střed hřiště, zejména díky Slukovi. Do konce prvního poločasu měli hosté ještě dvě velké šance z pravé strany. Kaprál, který se prodral do vápna mezi třemi hráči neuspěl a před ním ani Fučík. V posledních vteřinách první půle pak hosté ještě jednou udeřili a opět to bylo z pravé strany. Milan Babinský si pěkně naběhl a na přihrávku a střelou z hranice vápna překonal vyběhnuvšího Dobrovodského podruhé – 0:2.

Branek mohlo padnout víc

Druhá půle byla opět v režii hostujících Chvalšin. Ty si tvořily jednu šanci za druhou, ale nedařilo se jim vstřelit kýžený třetí gól. Velkou šanci měl Cába, který se krásně prokličkoval až ke gólmanovi, kterého také obešel, ale z úhlu trefil pouze tyč. Vzápětí domácí poprvé vystřelili na brankáře Schwarze, konkrétně to byl Weinhard, který chtěl využít svou chytrost a přelobovat gólmana Chvalšin, ten se však natáhl a střelu vyrazil na roh. Na druhé straně měl další šanci Cába, ale znovu neuspěl. Stejně tak i Kaprál, na kterého už zívala prázdná branka, ale orazítkoval pouze pravou tyč větřínská branky. Poté udělal Dobrovodský chybu, když neudržel míč ve svých rukách, Lukáš Fučík mu míč vzal a do prázdné brány zvýšil na 0:3. V závěrečné minutě šli hosté do přečíslení a přihrávku z pravé strany dokázal využít Vladimír Aust, pro nějž nebyl problém dopravit míč do odkryté branky – 0:4.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní B
Marian Gondek, trenér: Zápas s Chvalšinami jsme absolutně nezvládli. Soupeř má výbornou kvalitu a proto je i na 1. místě. Zasloužená výhra a pro nás opět lekce pro zamyšlení, jak se má hrát fotbal po taktické stránce a srdcem.

TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel, trenér: Zápas ve Větřní byl emotivní už tím, že jsem tam pět let působil a někteří kluci pracují s hráči soupeře ve stejném zaměstnání. Již před utkáním proběhlo pár vyhecovaných hovorů. A to se potvrdilo. Tým z Větřní nasadil takové borce, jako jsou Weinhard s Gutheisem. Zápas měl výbornou úroveň. Kluci se vytáhli a zahráli na výbornou!!! Výsledek mluví za vše. A to jsme ještě dvakrát nastřelili tyč. Děkuji týmu za předvedenou hru i našim fanouškům, kteří dorazili v hojném počtu.



Sestavy


SK Větřní B
M. Dobrovodský [-] - P. Dvořák [-] , M. Rada [-] , M. Votýpka [-] , F. Soukup [-] - P. Vnuk [-] , O. Dvořáček [-] , P. Homer [-] , R. Weinhard [-] - P. Gutheis [-] , J. Taher [-]

TJ Sokol Chvalšiny
L. Schwarz [-] - V. Decarli [-] , R. Kaprál [-] , P. Zwifelhofer [-] , L. Fučík [-] , P. Postl [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Fic [-] , M. Kamenský [-] , T. Holas [-]

ŽK: 15. M. Votýpka , 76. R. Weinhard - 52. R. Kaprál .
Hráči zápasu: P. Sluka , L. Fučík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Adamovič Jiří - RÝPAR Zbyněk (N), PARÁČEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Chvalšiny potvrdí formu a ve Větřní vyhrajou předpokládám v rozdílu tří branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů