A. Vitner 25.
A. Vitner 60.
D. Bechner 79. (p.)
3:4p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola přinesl parádní podívanou


Branky


25. A. Vitner , 60. A. Vitner , 79. D. Bechner (p.) - 22. O. Neveďal , 55. O. Neveďal , 58. J. Hanych (p.)
25

Velké očekávání bylo od tohoto zápasu. To se také potvrdilo. Diváci viděli krásné akce, padaly góly a dočkali se i penalt. Domácí si mohli v první dvacetiminutovce zajistit vedení, ale zahodili velké množství šancí. Ve druhém poločase šla Kněževes do trháku, ale po neproměněné penaltě si nechala vyrovnat a zápas vítěze v základní hrací době neměl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Festival zahozených šancí

Hředle na svého soupeře vlétla a měla hodně blízko ke gólu. Hned v samém úvodu byl Hladký sám před Lennerem, ale ale trefil pouze jeho nohy. Dále Sláma vysunul Vitnera a ten šel spolu s Machovským na branku, ale stoprocentní šanci také nedotáhli do finále. Znovu to byl Sláma, který vybídl Machovského. Ten měl před sebou odkrytou branku, ale tu trefit nedokázal. Kněževes přežívala a bránila se.

 

Byli to právě hosté, kteří se trochu nečekaně k průběhu zápasu dosztali do vedení. Ve 22. minutě hlavičkoval Cibulka domů Malinovskému. Tomu míč ale vypadl z rukavic a Neveďal trestal - 0:1. O tři minuty později bylo srovnáno. Přímý kop Bechnera vyrážel Lenner nohama a z dorážky trestal Vitner - 1:1. Poté se hrálo nahoru dolů a čekalo se na další šance. Tou byla třeba střela Vitnera, který trefil břevno, od kterého šel míč na lajnu a ven. První půle vítěze neměla.

Neproměněná penalta byla zlomová

Hředle vstoupily do druhé půle lépe, ale nevyjádřily to gólově. Za to Kněževes v 55. minutě ano. Rendl se Somolem nestihli rychlého Holečka, který domácím obráncům utekl a naservíroval před prázdnou branku Neveďalovi, který skóroval - 1:2. O tři minuty později zahrál Bethel ve vápně rukou a pískala se penalta. K té se postavil Hanych a nemýlil se - 1:3. V této pasáži se diváci rozhodně nenudili, neboť hned v 60. minutě snížil Vitner z úhlu - 2:3.

 

Druhý poločas nabídl další penaltu. Sláma fauloval Neveďala a Hanych mohl poslat Kněževes do trháku. Malinovský ale jeho úmysl přečetl a vychytal ho. Další příležitostí byla střela Holečka z úhlu, ale ta mířila pouze do tyče. V 75. minutě se pískala třetí penalta! To když zahrál Vrábík rukou a na penaltovou značku si míč postavil Bechner. Hředelský fotbalista ji nezahrál moc dobře, ale na gól to stačilo - 3:3. Hředle mohly zápas obrátit dokonce ve svůj prospěch, Vitner ale dvakrát před Lennerem neuspěl.

 

V další šanci chyběl k zakončení kousek Minaříkovi. Síť se nakonec podařilo rozvlnit Hladkému, jeho radost ale zastavil odpískaný ofsajd. Zápas bohatý na šance, na góly, na hezké fotbalové momenty, ale i se třemi odpískanými penaltami, které nutno říci, že byly odpískané správně, se tak dostal až do penaltového rozstřelu.

Plusový bod putoval do Kněževsi

Kněževes byla v penaltách stoprocentní, narozdíl od svého soupeře. Sláma, Machovský a Vitner sice uspěli, Bechner ale zahrál penaltu mizerně a Bethel překopl. Bod navíc tedy brali hosté, domácí se museli spokojit s jedním, což bylo vzhledem k průběhu zápasu hodně málo.

 

Galerie od Štefana Ferencze!



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: "Ztratili jsme body. Ve 20. minutě jsme měli vyhrávat 3:0 a bylo by po zápase. Jdeme ve třech sami na gólmana a nedáme. Kněževes do vedoucího a pro nás dost laciného gólu neměla nic. Hned jsme ale vyrovnali a hrálo se nahoru dolů. Do druhé půle jsme vstoupili lépe, ale bez gólu. Kněževes nám odskočila na rozdíl dvou branek, ale po neproměněné penaltě Hanycha jsme dokázali srovnat. V penaltách jsme soupeři nabídli plusový bod."

FK Kněževes
Martin Havel, útočník: "Věděli jsme, že mají Hředle silný útok. Vlétly na nás ve velkém stylu, neproměnily ale stoprocentní šance. My jsme šli po brejku do vedení. Hned ale bylo srovnáno. Ve druhém poločase jsme dali dvě branky a kdyby dal Hanych penaltu, tak je hotovo. Soupeře to ale nakoplo a dokázal vyrovnat. Po penaltách jsme brali dva body."



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , V. Hladký [-] , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , F. Machovský [-] , D. Minařík [-] , M. Cibulka [-] , T. Rendl [-] , M. Somol [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Havel [-] (46. P. Čihař [-] ) , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , O. Neveďal [-] , M. Houška [-] , R. Vaníček [-]

ŽK: 15. M. Cibulka , 65. D. Bechner , 89. D. Minařík - 33. R. Vaníček , 77. J. Hanych .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Asník Daniel - BENEŠ Jan, VRUBEL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Kněževes | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Hředle zakončí těžký los vítězně, lehké to ale nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích