3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené šance stály Lišany koncentraci i body


Branky


13

Na Braškově se odehrál zápas, který byl bezesporu zajímavý, a to především pro oko nezaujatého diváka. Lišanští se ze všech sil snažili, ale přicházejících šancí nedokázali využít, naopak domácí se nenechávali zastrašit. Tři body tak zůstaly na Braškově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné lišanské tutovky

Po vyrovnaném úvodu v němž domácí hrozili zejména důrazem po dlouhých nákopech na kratším hřišti a hosté průniky a centry z levé strany, přišla mezi 15. a 25. minutou lišanská desetiminutovka s šancemi, které ke škodě hostí zůstaly nevyužity. Když na konci jedné z nich po L. Řepkově rohu a hlavičce Paseky vyndal gólman míč na další roh. Poté L. Řepka ve výborné pozici místo zakončení ještě zbytečně přihrával a následoval rozhodčím přehlédnutý šlapák. 

 

Domácí podnikli brejk na Fehera, který podle pravidla nedáš - dostaneš,  proměnil Krivák a poslal tak Braškov do vedení – 1:0. Kalich hořkosti si pak lišanští vypili do dna ve 30. minutě, když Rössler napřáhl a z 30 metrů vymetl pavučiny z levého rohu brány hostů – 2:0. Ve zbytku první půle vyrobili otřesení fotbalisté z Lišan dvě fatální chyby v rozehrávce, ale Z. Řepka již další gól ve své síti odmítl. Naopak, ve 37. minutě převzal od Žaluda přihrávku Roušavý, protáhl se do vápna přes dva domácí obránce a přesnou placírkou nedal Kohoutovi šanci - 2:1.

Domácí jen dodali pojistku

Kontaktní gól hostům přece jen zase zvedl sebevědomí, ti si však ve druhém dějství takové šance jako v prvím již nedokázali vytvářet. Jejich snaha po větším důrazu vzala za své udělením žlutých karet hned čtyřem hráčům v rozmezí mezi 43. a 55. Minutou, naopak Braškov si mohl důraz dovolit. V permanenci tak byl mnohem více Řepka, než Kohout, ale výbornými zákroky dokázal čelit šancím soupeře a držel lišanské naděje na vyrovnání. Kohout žádným náletům čelit nemusel, jelikož jediné dvě nebezpečné střely pocházející z kopaček Medřického a Paseky se nevešly mezi tyče.

 

Nicméně když čtvrt hodiny před koncem využil chyby v domácí obraně střídající Krůta a řítil se sám na gólmana, byl stažen domácím stoperem na dres. To k překvapení diváků nerozenělo píšťalku rozhodčího, a tak se hrálo dál. V 82. minutě se vytáhl na hrot lišanský stoper Haifler a hosté to vzadu riskli na tři obránce. Dalších pět minut však nedokázali na útočné trio dostat míč, neboť se hrálo kolem jejich branky až do situace, kdy po nedůrazné obranné hlavě vrátil Řepkovi míč do sítě Jaroš - 3 : 1. Poslední šanci alespoň kosmeticky upravit výsledek měl Haifler, jeho hlavička téměř z brankové čáry  skončila nad břevnem a domácí se mohli radovat z výhry v zápase o pomyslných šest bodů.

 

Autor: Václav Švelch, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



SK Lišany
Václav Švelch, vedoucí mužstva: "Nemám ve zvyku komentovat nebo se vymlouvat na výkon rozhodčího. Utkání jsme si prohráli sami neproměněním šancí za stavu 0 : 0 a také tím, že jsme vyprodukovali více chyb, než domácí a ty některé z nich dokázali potrestat. Dámy na čarách byly výborné a zvedaly praporek poctivě na obě strany. Od HR při vší úctě to však rovina rozhodně nebyla. Pokud si položím otázku, jak ohodnotí přítomný delegát, usměvavý a velice sympatický pán, ve své zprávě nepotrestání zmaření Krůtovy vyložené gólové šance stažením za dres za stavu 2 : 1, sám si na ni odpovím. Nijak. Ve zprávě tuto situaci vůbec neuvede. A tak jsem potvrdil zápis, s úsměvem všem podal ruku, a jedeme dál."



Sestavy


SK Braškov
J. Kohout [-] - R. Bednář [-] , L. Rössler [-] , M. Piešťanský [-] , D. Míčka [-] (46. J. Šebesta [-] ) , S. Najer [-] - T. Repaský [-] (80. D. Hoda [-] ) , P. Přichystal [-] , P. Krivák [-] - J. Jaroš [-] , J. Nachtigal [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , J. Hamouz [-] (76. P. Kindl [-] ) , P. Ledvinka [-] , J. Feher [-] - M. Medřický [-] , L. Řepka [-] , J. Paseka [-] (71. M. Bagi [-] ) , R. Žalud [-] - V. Mutinský [-] (61. L. Krůta [-] ) , D. Roušavý [-] (75. M. Šutera [-] ) -

ŽK: 39. S. Najer - 43. J. Feher , 45. D. Roušavý , 51. V. Mutinský , 55. M. Medřický .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tichý Lukáš - HOLAKOVSKÁ Tereza, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 20:08
Johana Hergetová

Expert: Jakub Valta
Tip experta: výhra domácích

Domácí se již musí probrat a věřím, že to bude tento víkend.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:16
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 05:40

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza