4:1
(0:1)
12. O. Vébr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unhošť vyválčila tři body


Branky


73. D. Asník (p.) , 77. K. Hoch , 82. L. Křenek , 84. L. Křenek - 12. O. Vébr
15

Na unhošťském hřišti se odehrál napínavý, i když ne moc fotbalový a kvalitní zápas. První půli ovládly Klobuky, ovšem druhá půle se stavem hry pěkně zamávala, a tak tři body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klobuky ve vedení

Duel mezi Unhoští a Klobukami nepřinesl příliš fotbalového, čemuž nahrál nepříliš kvalitní trávník a zároveň výkony obou týmů. Klobuky přesto vstoupily do zápasu s větším odhodláním, a to se jim vyplatilo. První šance přicházely, ale proměnit se podařilo až tu ve 12. minutě. Po hezké akci zůstal na zadní tyči úplně osamocený O.Vébr a míč uklidil do prázdné branky - 0:1.

 

Hráči Unhošťě v prvním poločase nedokázali vymyslet žádnou velkou příležitost, a když byli na míči, nepřesnosti střídaly pouze další nepřesnosti. Z toho těžil soupeř. Klobuky byly o něco fotbalovější, ale další branky se jim docílit nepodařilo. 


Domácí obrat

V druhé půli chtěla Unhošť s výsledkem něco udělat a začala určovat tempo zápasu. Většinu času přibila hosty k pokutovému území a obléhala soupeřovu branku. Ze stadardní hry se prosadit ovšem nedokázali. Naštěstí pro ně přišla v 73. minutě přísná penalta, kdy hostujícímu hráči v pádu byla nastřelena ruka v pokutovém území. Asník si počínal velice zkušeně a srovnal tak na 1:1. 

 

To hosty srazilo k zemi. Klobucká obrana se otevírala více a více, a to bylo něco pro domací útočníky. V 77. minutě utekl ze strany Hoch a se štěstím propálil Maura, který závěr zápasu vůbec nezvládl - 2:1. O necelých 5 minut později totiž po aktivním napadání domacích vyběhl v nepravý moment, a Křenek tak mohl jít sám na úplně prázdnou branku - 3:1. To nebylo vše protože o několik okamžiku později letěl centr ze strany do pokutového území, Maurovi vypadl z rukavic, a tak Křenek dal druhý velmi snadný gól, čímž dal zápasu finální podobu – 4:1. Unhošť tak potvrdila svou domácí neporazitelnost a pomalu stoupá tabulkou vzhůru.



Ohlasy k zápasu


TJ Unhošť
Adam Vicherek, záložník: "No ohodnotil bych to asi tak, že první poločas nám nešlo vůbec nic. Byli jsme špatní na míči a hlavně nám chyběl pohyb. Do druhého poločasu jsme si řekli, že to aspoň odmakáme, když už nám to na míči nejde, což se povedlo a díky tomu jsme zápas zvládli za tři body. To je pro nás doma důležitý.“




Sestavy


TJ Unhošť
P. Šulek [-] (77. J. Janoušek [-] ) - D. Asník [-] - K. Hoch [-] , A. Vicherek [-] , L. Kejha [-] (53. J. Gerhardt [-] ) , D. Kolařík [-] , J. Dvořák [-] , L. Křenek [-] , T. Blecha [-] (80. D. Vokoun [-] ) , V. Šimáček [-] , J. Roulich [-]

TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - J. Čížek [-] , L. Kubelka [-] , A. Náprstek [-] , T. Pinc [-] - J. Vébr [-] , V. Hansl [-] , O. Vébr [-] (70. T. Halenda [-] ) , M. Suk [-] - M. Douša [-] (83. A. Pinc [-] ) , M. Svoboda [-] -

ŽK: 53. D. Kolařík , 61. V. Šimáček , 65. T. Blecha , 88. A. Vicherek - 38. M. Douša , 63. T. Pinc , 81. J. Čížek , 88. L. Kubelka , 88. A. Náprstek .
Hráči zápasu: D. Asník - M. Suk .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: CHLÁDEK Michal - ŠNÝDR Miroslav, TICHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Johana Hergetová

Expert: David Čampulka
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích